onsdag, mars 30, 2011

30/3-2011


Dagens bild: Så gott! Älskar kesella med kanel och äppelmix.

Veckodag: onsdag
Jobbat: 06:00-17:00 / 20:00-22:00 (lång dag idag igen)
3 x Snackigt om dagen:
1. Nu är BMW´n lagad. Skönt! J kom hem med pizza till honom och barnen ikväll eftersom vi inte hunnit handla i veckan och för att vi hade tomt i skåpen. Barnen var dock lyriska "åhhh vad länge sen vi fick pizza". Jag kände mig som en ganska taskig mamma då som ger mina barn skitmat så sällan. Både de och Bosse Buskatt uppskattade pizzan. Bosse som satt och smaskade i sig kebabpizza när jag smög in i köket. Han åkte ut fortare än jag hann säga "va i helv..."!

2. Efter maten åkte jag och J till sjukhuset och hälsade på hans pappa.

3. Efter sjukhuset åkte vi och storhandlade. Hittade ekologiskt fläsklägg för 42 kr kilot. Snacka om billig mat. Vad gör man med fläsklägg? Någon som har något bra tips?

Väder: Tråkkallt.
Ätit idag:
Frukost: 2 kokta ägg med kaviar. Rawfoodkex med bregott och philadelphia. Kaffe med grädde.
Lunch: 1 avokado med kaviar. Rawfoodkex med bregott, philadelphia och yttepytte ingefära marmelad. Kaffe med grädde.
Mellis: Inget
Middag: 1 skiva nötbröd med bregott och philadelphia. 1 liten kantbit bananpizza med vitlökssås. Kesella med kanel. Kaffe med grädde.
Kvällis: Kaffe med grädde. Mörk choklad.


Tränat: Det är mycket nu men jag hann träna. Om jag hann träna idag så hinner alla träna. Jag är förvånad själv.
46 min löpband - 4 km/h

NP - Now playing: Inget

2 kommentarer:

Ullis sa...

Jag blir lite nyfiken på vad du jobbar med eftersom du jobbar så långa pass.

Trillian sa...

Hej idag igen =)

Jag jobbar i ett IT-bolag som systemförvaltare för ett ekonomisystem och just nu är vi inne i en testfas av en massiv utveckling. Så det är mycket testande och buggletande just nu. Och vi har planer på att lägga på utvecklingen i produktion om en vecka. Så om vi ska kunna göra det så måste allt vara färdigtestat. Det är ju inte såhär långa pass varje dag. Jag har ett väldigt soft jobb annars, där jag mycket kan styra mina egna tider och kan jobba hemifrån mycket. Hela den här veckan har jag tex gjort det och har då kunnat jobba istället för att sitta i bilköer i Stockholmstrafiken. Men imorgon blir det kontoret igen.