tisdag, mars 22, 2011

22/3-2011


Dagens bild: Kvällsdrink till mig, J och F. Hemmagjord jordgubbscreme med vispad grädde. Tömde frysen imorse på alla bär från i somras.

Veckodag: tisdag
Jobbat: Ledig men jag jobbade lite mellan 10-11 och 20-21
3 x Snackigt om dagen:
1. Idag kom de, våra superfina vitvaror eller vi kanske ska kalla de för svartvaror eftersom de är helsvarta och supercoola. Eftersom vi haft sån otur med alla leveranser som vi handlat hit tidigare så gick jag och eldade upp mig och var riktigt otrevlig och kaxig hela förmiddan. Men allt har fungerat. De kom i tid. De hade med sig både kyl och frys. De bar in allt hela vägen in till köket enligt överenskommelse. De bar bort våra gamla vitvaror. Så tack till Bring som levererade och Tretti.se som sålde. Jag är imponerad att någon äntligen lyckades leverera varorna som de skall. Tjohooo.

2. Idag har vi även varit till sjukhuset och hälsat på J´s pappa. Läget är som tidigare dagar.

3. Ledig idag men jag har hållt koll på mailen och svarat i telefon, så helt ledig blev jag inte. Men det får jag ta. Just nu är det mycket med allt. Så det är bara att gilla läget.

Väder: Kanonväder hela dagen. +13 grader såg jag i skuggan och jag gick ut i t-shirt och skottade bort lite snö från altanen tillsammans med J.
Ätit idag:
Frukost: 1 skiva nötbröd med bregott, philadelphia och skinka. 2 kokta ägg med kaviar. Kaffe med grädde.
Lunch: Kaffe med grädde. Kesella med kanel (ASGOTT!!!). 2 finncrisp med bregott.
Mellis: Inget
Middag: Lövbiff, sallad, bearnaise, persiljesmör, räksallad. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Mörk choklad.
Extra kvällis: Hemmagjord jordgubbscreme med vispad grädde (bild).


Tränat: Vilodag
NP - Now playing: Inget

6 kommentarer:

Anna på tretti.se sa...

Hej!

Vad skönt att läsa att allt har gått bra med beställning och leverans :) Om du har några funderingar kring dina varor kontakta gärna mig då :)

Med vänlig hälsning
Anna

anna.mollberg@tretti.se

Anonym sa...

Jordgubbscreme...? Och var är receptet?
Du får inte glömma bort att du har en läsare som försöker leva efter LCHF men har världens sämsta fantasi och talang när det gäller matlagning ;-) Jag behöver alla idéer och inspiration jag kan få.
Jag lär mig sakta men säkert. (mest sakta om vi ska vara ärliga :-D )

Anonym sa...

Tror det inte var så mycket LCHF just över den krämen. Gott var det, grädde o jordgubbar till kvällsfika, nu är vintern slut... bra o städa ur frysen ibland :)
//J

Anonym sa...

Det var ju synd! Varje uppslag om nyttigt "godis" är ju välkommet annars:-)

Trillian sa...

Som J sa så var det inte så mycket LCHF över krämen, men har man mindre socker i så blir det ändå inte så farligt med kolisar. Du får ta en extra stor klick grädde som jag gjorde. Jag tog mindre än hälften med kräm och minst lika mycket vispad grädde i min mugg. Men om du fortfarande är intresserad så finns receptet under taggen "dessert". Och när man gör sina egna efterrätter så har du ju faktiskt koll på exakt energimängd.

Trillian sa...

Anna från tretti.se - Tack för kommentar och just nu har vi inget att anmärka på. Ni skötte er exemplariskt. Vi kommer helt klart köpa från er i fortsättningen. Expert, NetOnNet och Löplabbet är däremot butiker som vi undviker att handla från i fortsättningen. Där var det inte många rätt inte. Så fem tummar upp till er. Tack igen!