söndag, augusti 05, 2007

Renovering del 7 - Sovalkoven KLAR!

Äntligen är vi klara med sovalkoven!! Idag åkte vi till IKEA och köpte en sängstomme och sänggavel där vi inte använde oss av alla delar eftersom de inte får plats i vårt lilla lilla lilla sovrum. Men shit vad mysigt det blev därinne. Nu längtar jag till sängen. Det ser inte lika mysigt ut på bilderna som det blev live. Har tagit lite före- och efter-bilder. Allt som allt har vi lagt ner ca 6000 kr på färg, sänggavel, säng (utan madrasser), lampa och pläd.
Före
Pissfärgade väggar och taket var slarvigt vitlaserat där träpanelen syns igenom.


Efter
Alcros färg "gärsgård - vila" i sober matt, och tak och lister i matt vitt.
Ny sänggavel bakom sängen. Det är som en hylla mot väggen. Kanon när vi inte har plats för nåt nattduksbord. Sen köpte vi en ny säng som vi ställde mot sänggaveln. Den vita lampan i plast är också ny för dagen. Från IKEA den också. Pläden köpte vi för några veckor sedan på Bygg-Ole ca 500 kr.


Såhär ser det ut utanför.


Före

Efter




Före


Efter
Trädet köpte vi på Dennys Home på vår 4-årsdag (för 1.5 år sen) som present till "oss". Kostade runt 2500-3000 kr. Tror jag. Kommer inte ihåg. Men vi älskar den. Vi använder den till att hänga upp våra kläder på. Brukar bli väldigt full. Plus att den är som ett konstverk när den inte används.


Gammal rislampa. Tror jag haft den i 7 år. Men den blev helmysig i ena hörnet i alkoven.

Inga kommentarer: