fredag, juli 29, 2011

29/7-2011Dagens bild: Kvällens middag blev grillade hamburgare, grillade grönsaker och cole slaw.

Veckodag: fredag
Jobbat: 7:30-17
3 x Snackigt om dagen:
1. Bra matdag idag igen. Och ännu en gång för att jag planerat dagens matintag. Då har jag full koll på kolhydraterna. Idag blev det 20 gram såna. Jag mår verkligen sjukt bra av den här kosten!

2. Tuva har inte hört av sig på hela veckan. Hon har säkert hur kul som helst på ridlägret. Så jag sms:ade henne förut att jag hoppas hon har kul och att vi ses imorgon när vi ska hämta henne. Då kom det ett sms med en glad gubbe "ja det gör vi". Jag började fundera på om hon trodde att jag kanske var sur på henne så att hon inte vågade ringa. Så J tyckte också att jag skulle skicka ett glatt sms till henne så hon fattar att jag inte är sur för att hon ignorerat sin mamma hela veckan ;)

3. Skönt med helg igen. Det har dock varit en bra jobbvecka. Lugnt så att jag har kunnat koncentrera mig och fått massor gjort. Skönt att jobba hemifrån när det är sommar också. Då kan man ta en paus på ett annat sätt. Ett mer kvalitativt sätt. Den här veckan har jag inte ens kompat något. Jag lovade doktorn att jag skulle ta det lugnt med foten så jag har inte påtat varken inomhus eller utomhus och tån känns mycket mycket bättre nu. Men det kliar verkligen i fingrarna nu. Restless and wild.

Väder: Ösregnade på förmiddan och sen blev det kanonväder. Runt 20 grader.
Ätit idag:
Frukost: Äggröra och skinkrullar med ost och paprika. Kaffe med grädde.
Lunch: 1 kokt ägg med kaviar. Ekologiskt te.
Mellis: Inget
Middag: Grillade hamburgare med grillad paprika, salladslök och sparris. Dressing, spenatblad, senap och ketchup. Coleslaw. 1 glas vatten.
Kvällis: Oliver, ost och salami-snacks. Kaffe med grädde.

Dagens kcal: 1315 (20 g kh)

Tränat: Vilodag

NP - Now playing:
So You Think You Can Dance
Parenthood 2.05-2.10

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å va mycke gott du har här på din blogg. Det blir återbesök.

/LCHF-are

Trillian sa...

Vad kul och välkommen hit.