fredag, maj 20, 2011

20/5-2011Dagens bild: Tacomiddag ala lchf. Några salladsblad, tacokryddad köttfärs, smörslungad majs, salsasås, fetaost, guacamole, avokadoskivor, kalamataoliver, lök, tomat, paprika, alfagroddar.

Veckodag: fredag
Jobbat: 7:30-13:30 / 16-17
3 x Snackigt om dagen:
1. Nu är huset sålt (J´s pappas). Gick upp med 1,2 miljoner från ursprungspriset. Det är verkligen sjuka priser på villor här i Stockholm. Så vi kommer ha att göra ett bra tag framöver med att hjälpa honom att städa ur villan och sen renovera och köpa nytt till hans nya lägenhet. Men det ska bli kul, även om det kommer vara jobbigt. Renovera kommer vi inte göra själva utan det kommer vi fixa hantverkare som får göra, men det gäller att hitta några bra. Har ni förslag på duktiga så lämna gärna förslag i kommentaren. De ska lägga nytt golv i köket och sovrummet, slipa parketten och tapetsera (eller måla) alla rum. Nya vitvaror ska nog också inhandlas.

2. Årets bonus kommer i pengar istället för aktier och pengarna kommer på nästa veckas lön. Yay! Välbehövligt, för jag har inte varit så här fattig på år och dar. Hatar det!

3. Tycker det är skönt att ingen i familjen sitter och svullar bara för att det är fredag. Barnen har ätit lite godis men de nöjer sig med lite istället för att svulla i sig allt på en gång. Gillart! Själv har jag bara ätit 2 rutor mörk choklad till kaffet ikväll. Det räcker gott och väl och jag känner inget sug efter något annat heller.

Väder: Soligt och varmt med +20 grader.
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 kopp ekologiskt blåbärste.
Lunch: Kesella med hemmagjord müsli. 1 kopp kaffe med mjölk.
Mellis: Inget
Middag: Tacomiddag (se bilder). 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Mörk choklad.


Tränat: Vilodag
NP - Now playing:

Inga kommentarer: