onsdag, maj 25, 2011

25/5-2011


Dagens bild: Gjorde min grönsaks- och köttfärsgratäng idag igen.

Veckodag: onsdag
Jobbat: kompledig
3 x Snackigt om dagen:
1. Eftersom jag jobbat så mycket hela våren så har jag massor med komp att ta ut. Och nu behöver jag verkligen den där komptiden när arbetslusten är nere på noll. Jag hade tänkt orka en hel vecka till, men jag måste lyssna på min kropp nu så jag inte springer in i en sån där vägg. För nu behöver jag verkligen återhämtning efter den här hemska våren med allt som hänt både på jobbet och privat. Så jag kompar idag och imorgon. Sen jobbar jag fredag, måndag, tisdag och onsdag och sen är det 4 sköna veckor utan jobbtelefon, jobbdator osv. EN dag har jag lovat vara tillgänglig under min semester och det är enda dagen jag ska slå på telefonen. I övrigt NOT AVAILABLE!

2. Idag köpte jag Salmalax för första gången i mitt liv. Ska bli superspännande att äta. Har hört så mycket om denna legendariska laxsort.

3. För mycket finncrisp idag, men jag har ändå inte haft något sötsug, men ser på matdagboken att det blivit för mycket kolhydrater.

Väder: Blåste så håret stod på ända.
Ätit idag:
Frukost: 2 finncrisp med bregott och ost. Kesella med kokosfett, hemmagjord müsli. 1 kopp te.
Lunch: 2 finncrisp med mjukost och saltgurka. Lax. Skinkrulle med philadelphia. Ostkuber. Kaffe med grädde.
Mellis: Inget
Middag: Köttfärs- och grönsaksgratäng. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Mörk choklad.


Tränat:
Löpband 30 min - 1,97 km - 3,94 km/h

NP - Now playing:
Californication 3.12 (säsongsavslutning)

2 kommentarer:

Lina sa...

Men åh, vad god din gratäng ser ut! Smarrig och krämig!

Trillian sa...

Ja den är riktigt god och har massor med smak. Recept finns i menyn under "kötträtter" om du är nyfiken på att göra den. Igår överdoserade jag dock smöret i såsen, så det blev lite väl flottigt. Det gäller att hitta rätt balans när man gör en sås utan mjöl =)