onsdag, maj 25, 2011

En god lunchtallrik


Skinkrulle med philadelphia, några ostkuber, 2 finncrisp med bregott, mjukost och saltgurka. Och förstås rester av gårdagens lax som nästan är godare dagen efter och kall på det här sättet. Jag älskar plockmat och när jag får en sån här lunch så blir jag lycklig.

7 kommentarer:

mrsb sa...

Ser att du har kokosfett i kesellan. Värmer du fettet lite först för att kunna blanda ut det?
/Maria B

Trillian sa...

Nej, jag brukar ta en mixerstav för att få den jämnt fördelad. Men i veckan har jag varit lite slö och bara blandat i den rakt av och upptäckte att jag faktiskt gillar de små kokosfettskluttarna i kesellan. Eftersom jag brukar ha min egna müsli till så märker man inte av kluttarna på samma sätt. Men gillar du inte det så testa en mixerstav.

mrsb sa...

Ok, testar med minimixern. Borde bli god smak på kesellan.

Anonym sa...

Sjukt snygg bild på "En god lunchtallrik"!

Kram gumsan!!

/A

Trillian sa...

Tack A och kram tillbaka prutt ;)

MrsB, hoppas du gillar smaken.

Anonym sa...

jag älskar också plockmat, vad som helst som blandats på en tallrik och jag är nöjd ;)

Trillian sa...

emeliemaria, ja verkligen! Det är fest varje gång...