söndag, maj 15, 2011

Lite träningsstatistik

Kollade i Funbeat hur jag tränat de senaste åren. Kul läsning för 2010 och 2011 men 2009 kan vi låtsas att vi inte sett.

Träning antal procent
2009: 1,3% av alla dagar
2010: 36,9% av alla dagar
2011: 47,1% hittills i år

Känns som jag har ett rekordår framför mig.

2 kommentarer:

Tina T. sa...

Åh vad du är duktig. Verkligen! Det ska jag också bli när jag får ett jobb där man jobbar vanliga arbetstider och aldrig på helgerna.
Hur är allat med er? Hur är det med "mina" katter. Jag är inne i en period då jag saknar dem så att det gör ont. Gör ju inte saken bättre av att gå in på din blogg och kolla på bilder. Men samtidigt blir jag så glad när jag ser hur mycket ni tycker om dem (som jag har sagt tusentals gånger förr). Vad duktig Tuva var som badade dem. Det har inte varit det lättaste genom åren. Ha det nu bäst och hälsa alla i familjen från oss. Kramar från Tina med familj

Trillian sa...

Jag förstår dig! Måste var tungt att lämna bort katterna sådär, framförallt de här två busarna som verkligen vuxit in i vår familj. Idag har de dock inte varit nöjda med oss eftersom vi haft en busig stor Siberian Huskey på besök. Katterna gillade inte det alls och kom inte in på flera timmar. Och när de gjorde det sen så var de ruggigt misstänksamma mot alla ljud. Stackarna!