fredag, januari 28, 2011

28/1-2011


Dagens bild: En Teletubbie vaktar våra småpengar. Vems kan den vara?

Veckodag: fredag
Jobbat: 8:30-13:30 / 19:30- 23:30
3 x Snackigt om dagen:
1. Sabis Värmdö utan ekologiskt kött igen. Så idag fick jag köpa lammfärs för det var det enda de hade som var ekologiskt. Riktigt dåligt tycker jag. Så jag handlar mindre och mindre hos dem nu vilket jag tycker är skittråkigt eftersom det annars är en riktigt trevlig liten affär med trevlig personal. Så lika bra att åka till Coop Forum på Värmdö Marknad direkt istället, för de har verkligen ett grymt ekologiskt utbud och gubben som jobbar där med köttet är riktigt kunnig också. Har pratat med honom några ggr och han är inte bara kunnig utan riktigt trevlig också. Jag börjar ju svänga vad gäller Coop. Förut har jag alltid sett de som en skitkedja med skitsaker, men jag tycker inte det längre.

2. Suttit och glott på TV samtidigt som jag suttit med mina testscheman. De ska bli klara den här helgen. Så det kommer bli ett gäng övertid den här helgen.

3. Jag tycker om mitt liv.

Väder: Soligt idag igen
Ätit idag:
Frukost: Mandelbröd med bregott och ost. Gubbröra. Kaffe med grädde.
Lunch: Mandelbröd med bregott och ost. Ekologiskt te.
Mellis: Inget
Middag: Tacotallrik; lammfärs, guacamole, fetaost, sallad, tomat, gurka, paprika, lök, creme fraiche, sweet chili, majs. Vatten.
Kvällis: Brie, chevre, fikonmarmelad, salami. Kaffe med grädde.


Tränat: Vilodag

NP - Now playing: Tittar på Modern Family på tv

4 kommentarer:

Esbe sa...

Åh, men anledningen till att de har lite ekokött är säkert att de inte säljer tillräckligt. Sedan är ju coop ett bra ställe eftersom de ALLTID (nåja) haft bra miljöutbud. Änglamark har funnits nästan så länge jag kan minnas.
Man kan köpa älgkött, renkött och annat viltkött - mer eko kan man väl knappt finna? Det kanske finns i den första affären du nämnde.

Jaha... Ekoprat där då :)

Har du nån idé om hur man gör veganmat att passa lchf? Vet du några bra vegorecept som är lchf?

Esbe sa...

Vill prenumrera på inlägget... så det blir en kommentar till ;)

Trillian sa...

Vegetarisk LCHF kan du hitta på den här sidan.

http://veglchf.wordpress.com/

Ramlar in där lite då och då. Testa om du får lite inspiration därifrån.

Esbe sa...

Tack, tack! Hoppas det! Blir nog en del kolhydrater under fasteperioderna men vill försöka hålla det så lågkolhydrat som möjligt!