lördag, augusti 20, 2011

Krabbpaj på rawfoodbotten



En god krabbpaj går alltid hem och när den till och med är lowcarb så går den hem ännu mer. I alla fall hos mig.

Gör först en rawfoodbotten. Recept hittar du här.

Fyllning:
Köttet från en hel krabba (ca 1 kilos krabba)
eller 2 burkar krabbkött
100 gram champinjoner
1 liten gul lök
3 msk dill
4 dl Västerbottensost

Stanning:
4 ägg
3 dl creme fraiche
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop krabba, finhackade champinjoner, finhackad lök, finhackad dill och grovriven Västerbottensost. Lägg ner fyllningen på rawfoodbotten i springformen.
3. Blanda ihop stanningen. Häll över krabbfyllningen.
4. Grädda längst ned i ugnen i ca 40 minuter.
5. Servera med en god sallad och en vitlöksvinägrette.





Inga kommentarer: