söndag, augusti 07, 2011

7/8-2011


Dagens bild: Baconlindad kyckling med smak av ost och senap. Vi åt den tillsammans med gårdagens rättikagratäng och tunnskivad tomat med olivolja och vit balsamico.

Veckodag: söndag
Jobbat:
3 x Snackigt om dagen:
1. Skönt att ha Felix hemma igen. Älskar att höra han prata via Skype med sina kompisar eller när han kommer och retas med mig en stund.

2. Imorgon är det jobb igen. Och imorgon börjar nog allvaret både på vägarna och på jobbet när de flesta är tillbaka. Usch ser verkligen inte fram emot köerna i Sthlm under hösten. Hur ska det gå egentligen med så mycket byggen? Hur lång tid kommer det ta att ta sig till jobbet? Funderar ärligt på att börja åka redan vid kl 6 hemifrån. Men då måste jag upp kl 04:30 varje morgon. Det är för tidigt. När ska jag hinna sova? Jag som knappt kommer i säng före 12 varje natt. Får väl lära mig att gå och sova senast 22, då borde jag orka.

3. Varför är jag inte i säng än då kan man undra? Är inte ens i närheten av att gå och lägga mig.

Väder: Riktigt äkta busväder idag. Ösregnat några gånger och varit jämnmulet precis hela dagen. Har fått ha lamporna tända i huset för att se något.

Ätit idag:
Frukost: Äggröra, lc-bröd med mjukost och tomat. Ölkorv. Kaffe med grädde.
Lunch: Inget
Mellis: Spröd kokoskaka med bär och vaniljcreme. Kaffe med grädde.
Middag: Baconlindad kyckling med ost och senap. Rättikagratäng och tomat med olivolja och vit balsamvinäger. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Halv kokoskaka med bär och vaniljcreme.

Dagens kcal: 1343
Dagens kh: 14 g

Tränat: Vilodag

NP - Now playing:
Brothers & Sisters 1.01-1.03

Inga kommentarer: