onsdag, juni 29, 2011

Mina nya träningspjuckInte så snygga, men första träningspasset igår klarade dem. Ska ta ett långpass med dem närmaste dagarna. 1200 kr på rean hos Intersport.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker de var snygga jag, men så är jag ju svag för rött också :-)
Du är strong som håller igång med tränandet. Jag får inte till det alls. Det är så j**** tråkigt!!!

Trillian sa...

Tack Helen, skönt att höra att nån tycker de är snygga. Men det viktiga är ju inte utseendet utan insidan ;)

Jag tyckte också träning var tråkigt förut, men jag tror det viktiga är att hitta en träningsform som passar en själv och som man tycker är kul. Jag tyckte det mesta var tråkigt tills jag började träna på löpbandet. Sen behöver man inte gå ut eller träna på gym. Att träna något hemma är också att träna. Tänk också på att du kommer må bättre, bli friskare och orka mer med livet varje gång du tränar.

Anonym sa...

För mig är det nästan tvärt om. Det är hemma det blir trist. Och lätt att smita undan. Jag skulle hellre gå till ett gym. Det gillade jag förr när jag höll på. Eller simma. Det skulle passa mig bra. Men det finns inget här i närheten. Är beroende av bil för att ta mig till något och det har jag inte. Eller inte körkort i alla fall, och det är väl nästan ännu värre :-)Det är här hemma, ensam, som det blir så segt. Hade jag råd skulle jag ta upp ridningen igen.