torsdag, juni 23, 2011

23/6-2011


Dagens bild: Dagens mellis, nästan det enda nyttiga på hela dagen.

Veckodag: torsdag
Jobbat: semester
3 x Snackigt om dagen:
1. Ingen bra matdag. Ätit för mycket och alldeles för mycket kolhydrater. Det blir så när jag har en dålig start med VITT BRÖD. Rena döden för min kropp och suget infann sig omgående och då åt jag bara 27 gram. Det känns faktiskt rent ut sagt pissigt. Jag som skött mig så bra senaste månaderna och sen bestämmer jag mig för att UNNA mig (läs fuska) under midsommar. Då börjar jag dagen innan? Man undrar ju varför? Jag trodde jag hade kommit längre än såhär på 1 år. Men sockerjävulen är en stark drog. Jaja, nu är det gjort och jag tänker inte vara alltför hård mot mig själv. Jag tänker fortfarande fuska imorgon, men på lördag då är jag back on track.

2. Har bakat hela dagen. Det blev en sats tiramisu, kanelbullar, lchf-chokladkakor och lchf-nötbröd och marränger (men dem fixade Tuva med lite assistans från mig).

3. Har fortsatt testa mina nya träningsskor idag och de känns inte bra alls. Fan åt det också! Så nu får jag åka tillbaka med dem på söndag. Hoppas jag får lämna tillbaka dem eller åtminstone byta. Men de var inte så kunniga på Stadium. Synd att jag inte gick till Intersport eller Löplabbet på en gång. Men han var trevlig på Stadium och han försökte verkligen hjälpa mig. Men det blev tyvärr inte bra.

Väder: Skitväder hela dagen så har inte kunnat fixa i trädgården. Blä igen.
Ätit idag:
Frukost: En liten bit baguette med bregott och jarlsberg. Skinkrulle med ekologisk färskost. Kaffe med grädde.
Lunch: Inget
Mellis: Kesella+Kesella hallon, kokosfett, kokos, hasselnötter, valnötter, hampafrön, cacao nibs.
Middag: Linssoppa. Ostrullar. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. 1 kanelbulle.
Kvällis 2: Kaffe med grädde. lchf-chokladkaka. Ostrullar.

Dagens kcal: 2034 :(

Tränat: Vilodag :(

NP - Now playing:
Film - Definitly Mayby

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inne vid Östermalm finns ett ställe som heter Rebancenter eller nått. DOM är grymma. Lillasyster drog mig dit och jag köpte mina underbara skor jag nu mer lever i.

Puss och kram och trevlig midsommar!

/Anka

Jane sa...

Åh hvor jeg kender det. Det er så irriterende at man ikke selv kan vælge. Nogle gang insisterer jeg også på at bestemme selv og VÆLGER at spise en smule af noget, som jeg godt ved ikke er godt for mig. Men alle mennesker gør jo det ind imellem. Forskellen her er at for mig bliver det en glidebane til mere og mere af det forbudte.

Trevlig midsommar! Håber du kommer godt igennem.