onsdag, juli 21, 2010
Baconlindad kycklingfilé med tomatsallad och fetaostcreme
Där stod de tillsammans i köket ännu en dag under semestern. Ekologisk kycklingfilé baconlindad och fylld med senap och ost, en fetaostcreme och en tomatsallad med oliver blev resultatet.
Fetaostcreme
Creme fraiche
halvt paket smulad fetaost
nymalen vitpeppar
Hallonvatten. Bara vanligt vatten och frysta osockrade hallon som dragit nästan ett dygn i en tillbringare i kylskåpet. Titta vilken vacker färg den fick och det smakar gudomligt därefter.
Etiketter:
LCHF,
lunch/middag,
recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Bra idé med vattnet. Får kanske ta o göra så med en del av alla mina miljarder bär som jag har i frysen (eftersom jag aldrig kommer mig för att göra nåt vettigt med dem).
Skicka en kommentar