fredag, juli 06, 2012

5/7-2012

Dagens bild: Bilder på min kära katt Bosse som dog förra onsdagen. Bosse, jag saknar dig så himla mycket.

Veckodag: torsdag
Jobbat: semester
3 x Snackigt om dagen:
1. Oj oj oj vad fort den här semestern gick. Eller egentligen inte när man börjar kolla på allt vi gjort senaste månaden. Men härligt har det varit. Vi har haft många bollar i luften så vi är inte direkt utvilade men det är ändå alltid skönt att ha semester.

2. Jag har tokslarvat med maten hela semestern så därför har det varit tunt med inlägg här. Så jag har utmanat mig själv nu med en rejäl utmaning som kommer vara hård och svår men jag ska klara det. Från och med måndag 9/7 så ska jag köra strikt och duktigt i 365 dagar med några dagar med undantag där jag kommer få vara mindre strikt med maten eftersom jag är med i en matlagninstävling på jobbet. Återkommer med ett inlägg om vad reglerna är för mig och hur många kilo jag ska gå ner.

3. Det tråkigaste som hände under vår semester var att vår kära kära katt, Bosse, dog. Jag saknar honom så himla mycket. Jag har gråtit varje dag. Nu är det 7 dagar sen han dog. Min lilla gubbe. Som jag älskade den katten. Man tror det inte men man sörjer faktiskt en katt precis som om en kär familjemedlem har dött. Han var ju min lilla kille. Det här skrev jag dagen han dog: "Sorglig dag idag. Världens busigaste men gosigaste kattkille finns inte med oss längre. Bosse jag kommer sakna dig och dina kullerbyttor på mina fötter när du vill gosa, dina hopp upp på bänken när du ska sno min mat jag lagat, hur du lärde dig att sitta innan du fick mat (katter sitter inte på kommando som nån sa), hur du spinner högt som en traktor när det vankas mat, hur du satt och lurpassade på din syster Kerstin när hon ska in genom kattluckan. Det är fan att du inte finns här längre. Otroligt vad en liten katt kan fastna i ens hjärta så man gråter floder."

Väder: riktigt fint väder idag för omväxling

3 kommentarer:

ryskadockor sa...

Härligt att höra från dig igen! Saknat dina inlägg! :)
Men vad tråkigt med din katt! Usch... jag förstår din känsla jättemycket! Själv tänker jag ibland (även om det ganska långt framöver), hur jag ska reagera när min lilla Dasha (hund) inte finns längre... Man blir så fast vid sina husdjur...
Tänker ni köpa en katt igen?
Spännande med utmaningen!
Ha en toppen dag!
Kram
//Lana

Linda sa...

Vad tråkigt att höra om Bosse :-(
Styrkekram till dig och er.

// Linda

Trillian sa...

Tack Linda och Lana. Ja man blir alldeles för fäst vid de där små underbara sakerna.