torsdag, oktober 06, 2011

6/10-2011

Dagens bild: Vi köpte fullfet mjölk från Järna Mejer igår. Gillar verkligen förpackningen. Man känner sig verkligen som en äkta miljö- och mattaliban när man köper såhär bra produkter.

Veckodag: torsdag
Jobbat: 7-18:30
3 x Snackigt om dagen:
1. Jobbig dag på jobbet idag igen. Men inte pga av mig den här gången. Utan av andra orsaker.

2. Asdålig matdag igen. Har riktigt ont i magen just nu. Blev för mycket vitt mjöl. Mår inte bra av det giftet. Jag borde lärt mig det vid det här laget. Men ibland tar man till genvägar för att få mat på bordet snabbt och då är kolhydrater enkelt.

3. Vi pratade om det senare. Att vi borde göra långkok under helgen som vi sen äter på under vardagarna. Stressen som jag haft den här veckan på jobbet har helt förstört mina matrutiner. Åt inte ens en ordentlig lunch igår. Bara lite kesella. Det håller man sig knappast på och sötsuget kommer som en käftsmäll.

Väder: Regn och rusk

Ätit idag:
Frukost: 1 knäckebröd med bregott och ost. 2 kokta ägg med kaviar. Kaffe med grädde.
Lunch: Gubbröra. 2 kokta ägg. Kaffe med grädde.
Mellis: 1 ölkorv.
Middag: Ugnspannkaka med ekologisk sylt och grädde. Kaffe med grädde.
Kvällis: Choklad.

Dagens kcal: --
Dagens kh: --

Tränat: --

NP - Now playing: --

2 kommentarer:

Anna/Fru C sa...

Visst är det läskigt med vitt mjöl och socker! Jag fick för mig att det var en bra idé att äta en massa socker fredag-måndag. I tisdags bestämde jag mig för att ta bort sockret helt. Halv fyra hade jag sprängande huvudvärk och var allmänt otrevlig. Lite grann i onsdags också, men nu är det över. Snacka om gift!

Trillian sa...

Ja verkligen... det är så sjukt hur bra man mår när man sköter sig och så fort man inte gör det så blir man låg, däst och illamående. Och ändå faller man dit. Otroligt korkat faktiskt!