onsdag, oktober 05, 2011

5/10-2011Dagens bild: Nya fina saker idag. Kokboken överst köpte J till mig idag. Tvätthalsduken och den ekologiska mörka chokladen fick jag av chefen.

Veckodag: onsdag
Jobbat: 6:30-17:30
3 x Snackigt om dagen:
1. Herregud vad jag har skrattat på jobbet idag. Jag har blivit hånad för gårdagen och vi har skämtat med varandra hela dagen. De andra bara skakar på huvudet varje gång jag klankar ner mig själv för gårdagen. Jag säger saker som att snart kommer det en ny person till min tjänst och att vi behöver anpassningar i systemet så att JAG inte gör såna klantiga saker. Sen har jag installerat om min dator och gafflat om det halva dagen så jag bara hör hur de andra fnissar. Men till slut så fick jag en schysst installation och jag tror jag har allt jag behöver där nu. Ja förutom lync, men det fixar jag imorgon.

2. Jag och J träffades på Ica Maxi Nacka och storhandlade efter jobbet.

3. Kvällen har varit lugn och skön.

Väder: Krispigt runt 15 grader

Ätit idag:
Frukost: Kesella. 1 knäckebröd med bregott och ost. Kaffe med mjölk.
Lunch: Kesella. Kaffe med mjölk.
Mellis: Inget
Middag: Kokt korv med senap och ketchup. 1 knäckebröd med bregott och ost. Kaffe med grädde.
Kvällis: 2 rutor mörk choklad.

Dagens kcal: --
Dagens kh: --

Tränat: --

NP - Now playing: --

3 kommentarer:

hemul sa...

Håller du på att bli veggo? :-D

Men jag blir nyfiken nu. Vad är en tvätthalsduk? Fin var den, men vad är det?

Trillian sa...

Njä inte veggo men jag gillar konceptet som Saltå Kvarn kör. Man kan säga att jag är mer Ekologian =)

Den ser ut som en halsduk, den är i 100% lin med två ögglor på var sida (för upphägning). Man har den i duschen för att tvätta sin kropp med =) har inte testat den ännu. Måste först tvätta den i 60 grader och innan det ska den ligga i blöt minst 20 minuter. Kan tänka mig att man ska göra så för att den ska bli mer mjuk och suga upp vätska och duschcreme.

hemul sa...

Aha! Som ett sånt där "band" i grovt material (vet inte vad det heter) som jag hade ett himla besvär att få tag på. Det är visst inte inne längre. Skönt om man har kliig rygg.