lördag, april 14, 2012

14/4-2012Dagens bild
: Dagens middag blev en egen variant av äggakaka.

Veckodag: lördag
Jobbat: --
3 x Snackigt om dagen:
1. Jag blev galen när jag vaknade imorse. Hela landskapet var helt vitt och det var säkert 10 cm snö på vägen. Så när jag skjutsade Tuva till stallet så var det riktigt äckligt och spårigt och halt på vägen. Det är april väderguden. Då ska det vara sol och varmt och skönt och jag ska kunna gå i ballerina.

2. Fakirdag 5 har gått lika bra som övriga dagar. Jag håller mig mätt, belåten och sötsuget är puts väck. Plus att jag mår som en prinsessa. Ganska sjukt att man kan må såhär bra på en sån här konstig kost.

3. Mysig dag i övrigt. Jag och Tuva har legat och glott på serier hela kvällen. Hon tittar på Pretty Little Liars och jag glor på Californication säsong 5. Vi turas om att ta tv´n i besittning, så när hon tittar på Pretty så sitter jag med datorn och smygkikar på hennes och när jag kör min serie så ligger hon bredvid och blundar. Ganska mycket sex och snusk i Californication om ni inte har sett den.

Väder: Typ snöstorm.

Ätit idag:
Frukost: 2 stekta ägg, lite bacon, ostbit. Kaffe med äggmjölk.
Lunch: 1 stekt ägg, lite bacon. Kaffe med äggmjölk.
Mellis: Inget
Middag: Äggakaka med några stekta champinjoner. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med äggmjölk. 1 bit brie, några bitar herrgårdsost med färskost.

Dagens kcal: 1545
Dagens kh: 5 g

Tränat: --

4 kommentarer:

ryskadockor sa...

Heja dig! Kul att det går bra för dig med "fakirande" och du mår bra! Samma här! Jag mår otroligt bra och blir nästan misstänksam på mig själv och undrar var tog sötsuget och viljan att knapra på något t ex framför tv-n vägen... Håller med, sjukt att just den här "konstiga" kosten gör at man mår såååå bra! Fast det är klart, alla är olika... den kosten passar kanske oss bättre än för någon annan...
Ha en fin dag!
Kram
//Lana

Trillian sa...

Ja jag har uppenbarligen ett problem med kolhydrater. Det bevisar min kropp den här veckan. Såhär oförskämt bra trodde jag inte man kunde må. Hur länge har du kört Fakir nu?

Jane sa...

Det er spændende at læse om din fakir, Trillian. Jeg har haft samme oplevelse de gange jeg er gået ned på omkring 20 g/dag. Al madfokusering forsvinder og det er en befrielse i perioder.

Trillian sa...

Jane, verkligen. Har knappt tänkt på mat senaste dagarna. Man blir så mätt och nöjd på den här kosten.