tisdag, mars 08, 2011

8/3-2011


Dagens bild: Dagens middag; Thaimorotssoppa med nötbröd. Soppan blev verkligen hur god som helst. Passade verkligen mina smaklökar med den söta moroten, den starka chilin, doften och smaken av ingefära och kokos. Hur gott som helst. Men familjen var kräsmagade. J gillade inte konsistensen (han gillade dock smaken) och Tuva dissade soppan, men jag kommer inte ihåg varför. Men just såna här smaker passar i alla fall mig.

Veckodag: tisdag
Jobbat: 8:30-16 / 19:30-20
3 x Snackigt om dagen:
1. Hur trött som helst. Så direkt när jag skrivit klart dagens dagboksinlägg så ska jag gå och borsta tänderna och hoppa ner i sängen. J och Tuva är lika trötta. Tuva har redan gått och lagt sig och J ser ut som ett vrak på soffan. Ett sött vrak.

2. Jobbig dag på jobbet idag igen. Idag satte vi oss och diskuterade igenom läget. Vi är en man kort nu för att min kollega troligtvis kommer bli sjukskriven på obestämd tid. Så antingen lägger vi ner all utveckling och bara överlever eller så försöker vi hitta nån lösning där vi får hjälp med supporten.

3. Min näsa och ögon rinner just nu. Får inte bli sjuk!

Väder: Strålande väder med blå himmel och sol och plusgrader.
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 glas vatten.
Lunch: Pestofärsbiffar med löksås. Tomater och sallad. 1 glas vatten.
Mellis: Inget
Middag: Thaimorotssoppa, 2 skivor nötbröd med bregott och Jarlsbergost. 1 glas vatten.
Kvällis: LCHF-semla med bär. Kaffe med grädde.


Tränat: Vilodag

NP - Now playing: Reklam på tv´n

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev lite förvånad över att kokos, chili o morot passade så bra ihop. synd bara att jag är så kinkig när det gäller soppor o konsistensen.
//J

Trillian sa...

Äsch du är förlåten. Det är bara äkta finnar som gillar soppa.

Anonym sa...

Jag vet en som kan jobba som support.... ;)

Puss och Kram
A