tisdag, mars 15, 2011

15/3-2011


Dagens bild: Grönsakscarbonara

Veckodag: tisdag
Jobbat: 9:30-18 / 19-22
3 x Snackigt om dagen:
1. Usch, idag var det mitt fel att jag och Tuva bråkade. Hon hoppade av från bilen med tårar i ögonen och smällde igen dörren så hela bilen skakade. Jag ringde henne efter 10 minuter från bilköerna när jag lugnat ner mig och bad om ursäkt. Då satt hon inne på toan i skolan och grät och lät jätteledsen och vägrade gå ut därifrån till lektionen. Fick ett sms från henne där hon skrev att hon inte ville vara där. Jag fick så himla dåligt samvete och har haft ångest i stort sett hela dagen idag pga det. När vi pratade på eftermiddan så berättade hon att hon fått prata ut med hennes mentor i skolan. Skönt. Men jag känner mig ledsen och lite deprimerad över att vi inte ses förrän på fredag. Jag måste bli mer tålmodig, det här går verkligen inte! Vi kommer inte överleva tonåren om jag inte skärper till mig!

2. Jag åkte till verkstan idag igen med bilen. Men felmeddelandet som Mekonomen fick fram kunde inte BMW avgöra vad det betydde. Så jag får åka ända till BMW Solna för att kolla felmeddelandet och det tar de 1600 kr bara för att felsöka! Jag känner mig våldtagen och rånad! Men har man monopol så har man och då kan man råna sina kunder! Tror jag ska sälja min älskade Mini Cooper och köpa en Volvo. Eller hur! Skulle inte tro det. Då går jag hellre.

3. Jaja sluta tjura och gå och lägg dig kvinna!

Väder: Strålande solsken. +4 grader.
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 finncrisp med bregott och ost. Kaffe med grädde.
Lunch: Torsk med äggsås, tomat och halv avokado. 1 glas vatten.
Mellis: 1 kopp ekologiskt te
Middag: Grönsakscarbonara. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. 1 skiva nötbröd, 1 skiva tunnbröd med bregott och ost. Mörk choklad.


Tränat: Vilovecka
NP - Now playing: Inget

4 kommentarer:

Anonym sa...

Uf, det lyder svært med en teenager i huset. Tålmod er heller ikke min stærke side. Jeg må begynde at øve mig allerede nu...

:) Jane

Trillian sa...

Ja, inte är det lätt inte! Och det värsta är att när man försöker göra sitt bästa med att vara tålmodig så är inte det heller bra. Det känns som att hur jag än gör just nu så blir det fel.

Anna-panna sa...

Fy så gräsligt det är att vara osams med sina tonårsdöttrar! är igenom pärsen med ena dottern men har den andra dotterns tonårstid framför mig ;-)

Och även om det känns som om man är den mest illaomtyckta mamman i världen så är det bara att hänga i. Det går ju över förr eller senare ändå!

Ha en bra kväll!

Trillian sa...

Skönt att höra =)
Ja jag har pratat med andra mammor som gått igenom tonårstiden och de säger detsamma. Så jag ska försöka härda ut.