fredag, mars 11, 2011

11/3-2011


Dagens bild: Dagens veggomiddag. Hirslåda med aubergine och squash. Det ser ganska gott ut men jag kan försäkra er om att det var inte gott nånstans. Jag klarade av att äta hälften, sen växte det i munnen. Samma sak med resten av familjen. Så denna veggomiddag kommer vi inte göra fler gånger. Jag är ändå imponerad att alla iaf försöker äta och smaka.

Veckodag: fredag
Jobbat: 8-13:30 / 16-17
3 x Snackigt om dagen:
1. Idag hämtade jag hem Felix igen. Han har varit i Åre med sin far. Han fick en extra sportlovsvecka så jag har inte sett han på två veckor. Snacka om att jag saknar mina barn så fort de inte är hemma.

2. Träningen går lite trögt just nu. Jag är inte alls inspirerad att köra styrketräning. Så jag måste hitta ett nytt upplägg vad gäller styrketräningen. För jag behöver ju den också. Inte bara cardio, som jag älskar. Ska ta på mig funderarhatten och leta lite på nätet om jag hittar något roligare.

3. Så otroligt skönt med helg efter den här hell-veckan på jobbet. Det har varit de struligaste två veckorna på jobbet sen i höstas när vi lanserade systemet.

Väder: Strålande väder. +4 grader till och med. Fick lite vårkänslor idag.
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 glas vatten.
Lunch: Ostquiche. 1 glas vatten. 1 kopp kaffe med mellanmjölk.
Mellis:
Middag: Hirslåda med aubergine och squash. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. 1 skiva nötbröd med bregott och västerbottenost. Kanelbulle.


Tränat:
46 min - 4 km/h

NP - Now playing: Mustasch - Angels Share

2 kommentarer:

KickAnn sa...

Hej, om du vill ha träningstips så kan jag rekommendera kettle bell. Ett fantastiskt träningsredskap som man kan använda på så många olika sätt. Försök att få fatt på någon som kan visa dig tekniken eller köp en bok. Sen är det bara att köra! Jättebra komplement till konditionsträning tycker iaf jag :-)

Trillian sa...

Ja en kettlebell ska jag helt klart köpa. Har velat ha en sån länge. Men de är svindyra bara. Så det var ett bra tips helt i min smak =)