måndag, mars 07, 2011

7/3-2011


Dagens bild: Grekisk sallad till middag idag. Glömde ta bild på dagens så ni får se hur de såg ut förra gången vi åt det. Den här gången blev löken ännu finare skuren eftersom jag har min Kyocera mandolin att skiva med nu. Jag älskar den där mandolinen och salladen blev asgod.

Veckodag: måndag
Jobbat: 9-16 / 19:30-22
3 x Snackigt om dagen:
1. Vilken dag på jobbet. Otroligt mycket att göra och en massa problem idag igen. Så när jag kom hem, ätit mat och bakat nötbröd så satte jag mig för att jobba igen. Känns skönt att ha kontroll på inboxen och vad jag inte hunnit göra igen. Även om jag har massor att göra så känns det bättre att ha kontroll på vad man inte gjort.

2. Imorse var jag som ett vrak. Mådde pissdåligt psykiskt. Jag brukar alltid bita ihop istället för att bryta ihop, men imorse ville jag bara bryta ihop för en gångs skull och lägga mig för att dö. Men J var där för mig och tog upp mig från avgrundshålet jag hamnat i under natten. Så jag grät en skvätt mot hans bringa och sen hoppade jag in i duschen, åt äggröra och sen var vi iväg. Tack älskling för att du inte lät mig bryta ihop i mer än 20 minuter.

3. Jag och Tuva är vänner igen. Vi beslutade idag på vägen hem att vi skulle sluta bråka och att vi imorgon på väg till skolan och jobbet skulle prata ut. Så idag skulle vi fundera båda två över vad vi vill ha sagt till varandra och låta den andra prata till punkt. Ska bli en intressant resväg imorgon.


Väder: Torrt väglag och plusgrader
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 glas vatten.
Lunch: Färsbiff och löksås. 1 glas vatten.
Mellis: Inget
Middag: Grekisk sallad. 2 finncrisp med bregott och philadelphia. 1 glas vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Nybakat nötbröd med bregott och jarlsberg. Mörk choklad.


Tränat: Vilodag

NP - Now playing: Inget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Græsk salat er bare så smuk en ret i al sin enkelhed. Det glæder mig at forår og sommer er på vej så vi kan spise masser af lækre salater. Som nordbo er det lidt svært med salat om vinteren, eller er det kun mig, der har det sådan?

:) Jane

Trillian sa...

Jag är nog en sån som kan äta sallad när som helst. Men det jobbiga med sallad är att man tuggar och tuggar och tuggar och maten tar aldrig slut. Samma sak igår när vi åt grekiska salladen.