lördag, juli 25, 2009
Köttfärsröra med boursinost på tunna grillade aubergineskivor
Okej jag erkänner, det ser inte särskilt gott ut.
Felix älskar en maträtt som hans farmor lärde mig göra för säkert 10 år sedan. Den innehåller pastasnäckor, grädde och köttfärsröra gjord på nötfärs, purjo och champinjoner. Viktiga ingredienser är mycket grillkrydda och mycket nymalen svartpeppar. Jag gjorde rätten ikväll efter önskemål från Felix. Men eftersom jag själv inte äter pasta så snodde jag lite från köttfärsröran till mig själv. Grillade tunna aubergineskivor (på grillpannan). La allt i en ugnsform och smulade boursinost över. 10 minuter senare hade jag en smarrig ny rätt. Synd att bilden blev så sunkig. Måste bara komma ihåg att detta var gott trots bilden.
Etiketter:
LCHF,
lunch/middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar