fredag, april 29, 2011

Motivationen är nere på noll

Hjälp mig någon! Jag vet inte vad jag ska göra för att få upp min motivation igen! Sitter just nu och läser träningsbloggar och viktbloggar och försöker tänka positivt, men just nu suger detta och jag tycker det bara är blä och skit! Har inte ens tränat på två veckor nu. Herregud... två veckor, det är ju en evighet!

5 kommentarer:

madbanditten sa...

Hvis det er til nogen trøst, har jeg lige spist en hel pose tørrede abrikoser! Hvorfor? Jag vet inte. Jeg har ellers været så god længe og ikke følt noget sug.

I morgen er en ny dag, Trillian. Du er kommet så langt i din rejse og du har opnået så fine resultater. I morgen starter du på træningen igen!

Kærligst,

Jane

emelie sa...

försök att fokusera på att du mår bra av att äta nyttig mat och att träna och att det gör dig pigg, ofta blir det jobbigt när man fokuserar på vikten speciellt om det står still länge..

Helen sa...

Ge inte upp! Det är faktiskt du och din blogg som är min största inspiration och pepping när det gäller min egen resa till ett nyttigare liv. Är det något jag behöver veta, något recept jag är ute efter eller bara den där sparken i ändan att det faktiskt är möjligt för någon som inte är trådsmal att få igång en rutin när det gäller träning, så är det din hörna jag besöker först. Du har gjort ett jättejobb så här långt. Tillåt dig själv att bryta ihop en pytteliten stund, för det är faktiskt skitjobbigt ibland, och sen kommer du igen med nya friska tag. Det fixar du.
Kram

Anonym sa...

Hjärtat!

Du är grym och en förebild för mig!

Jag börjar ju min resa på måndag och hoppas vi kan göra det lite tillsammans!

Som jag sa i söndags, man stannar ofta upp på en vikt man vägt länge.
Jag tror det kommer släppa.

Kanske lägga in mer förbränning i form av promenad eller cykling, det fick jag veta när jag gymmade av en pt.


Puss och kram gumman du rockar!
Din gröna kjol är supersnygg btw :)

/A

Trillian sa...

Tack för peppkommentarer.