onsdag, april 27, 2011

27/4-2011Dagens bild: Och idag damp det ner en till födelsedagspresent. Kokboken "Om jag var din hemmafru" av underbara Lotta Lundgren. Snacka om att jag varit snäll senaste året. Jag blev skitglad när jag öppnade paketet och såg att det var den här kokboken som jag önskat mig.

Veckodag: onsdag
Jobbat: 8:30-18:00
3 x Snackigt om dagen:
1. Idag åkte jag och en kollega och handlade på Ikea för flera tusen. Alla våra köksprylar försvann i flytten så vi saknade typ allt. Så då anmälde vi oss frivilligt och köpte på oss sånt som vi tror behövs i ett kök på jobbet. Som vinöppnare, assietter, chipsskålar och snacksskålar.

2. Det var en hemsk trafikdag i Sthlm idag. När vi åkte tillbaka från IKEA så hamnade vi i köerna av två olyckor och senare när J var på väg hem från sitt jobb så var det samtidigt sex olyckor i Stockholmstrafiken. Helt jäkla sjukt. Så jag satt kvar en stund innan jag åkte hemåt för att slippa de värsta.

3. Jag är lite ur form just nu vad gäller kosten och träningen. Har stått totalt stilla i fem veckor och sen äter jag lite godis och fika förra veckan och går upp 2 kilo direkt, då blir man faktiskt lite ledsen. Sköter maten och träningen i fem veckor, står still. Sköter mig inte, går upp 2 kilo. Vad är det liksom? Som J sa "tänk om jag kunde gå upp sådär lätt". Han fortsätter vara smal och fin utan att göra något. Han måste ha jordens förbränning i sin kropp den killen. Och jag som går upp bara jag säger ordet godis. Jaja, alla är vi olika och jag får peppa igång mig igen på något sätt. Men just nu är jag lite deppig faktiskt. Men det här kanske är vad min kropp behöver efter 41 veckors tränande och low carbande. En period med vila.

Väder: Soligt men otroligt kalla vindar
Ätit idag:
Frukost: Äggröra. 1 glas vatten.
Lunch: Äggwraps med skinka och philadelphia. Körsbärstomater och paprikaskivor. Kaffe med mjölk. 1 glas vatten.
Mellis: 1 banan
Middag: Ugnspannkaka med bacon, creme fraiche och rödlök. Kaffe med grädde.
Kvällis: Inget


Tränat: Vilar mig i form
NP - Now playing: Säsongsavslutningen av Sons Of Anarchy säsong 2.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj åkte ni till Norra Ikea? Jag och min syster hjälpte till vid en olycka på en motorväg från norra ikea igår em.....


Puss och Kram
A