lördag, februari 13, 2010
Fiskbiffar med limesås, potatismos och rårivna morötter
Jättegott blev det. Vi åt det i onsdags. Tuva älskade den här rätten, så hon åt upp resterna dagen efter.
Fiskbiffarna:
600 gram fisk benfri (jag tog marulk och lax)
2 st äggulor
1 dl grädde
1 st lime, skal
0,5 st finhackad röd chili
1 st finhackad vitlöksklyfta
1 msk riven färsk ingefära
smör att steka i
salt och peppar
Limesåsen:
Creme fraiche
Saften från 1 lime
2 vitlöksklyftor
lite lite honung
salt & peppar
Potatismos:
potatis
mjölk + grädde
smör
vitpeppar
salt
Etiketter:
lunch/middag,
recept,
Tuva
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Du har ju missat en viktig blogg i dina länkar på högersida...
http://tundras.blogg.se/index.html
chop chop, you fix :)
//J
Gjorde en egen variant av detta, de godaste jag ätit på länge. Tack för inspirationen :)
A: Vad kul, alltid kul när man kan inspirera och det är helt rätt att man gör sina egna varianter. Det gör jag hela tiden =)
Nu är det onsdag.......tadam, tadam, tadam....väntar väntar....
/Anka
Anka, du vet att de som väntar på något gott väntar alldeles för länge?
//J
Skicka en kommentar