tisdag, augusti 07, 2012

7/8-2012 - dag 30
Sega steg idag. Hade bara kommit upp i 7777 steg kl 20:45
Men vid 23-tiden var målet nått. Happy!

 

Dagens bild: Dagens middag blev gourmetkyckling med tomatsalsa. Helt enkelt skitgott! Vill ni ha recept så hojta till. För detta är verkligen tokgott.

Veckodag: tisdag
Jobbat: 6-15
3 x Snackigt om dagen:
1. Tuva trillade av hästen hon håller på och rider in och fick en rejäl stukning i foten. Som tur var så bröt hon inte foten eller fick en spricka. Men hon springer omkring med kryckor och bandage nu. Och grät gjorde hon när hon fick veta att hon inte kan rida så länge foten gör ont. Så jag åkte tidigare från jobbet för att möta upp Tuva och J vid Nacka närsjukhus. Där blev vi så himla illa bemötta av en i personalen också. Tanten eller låt mig kalla henne för skräcködla var helt sjukt otrevlig och rabiat. Hon undrade vem som egentligen hade bokat tid hos röntgen och då sa jag att jag hade gjort det. Då tittade hon på mig elakt och sa "det var du? och vad heter du?" och när jag svarade mitt namn så sa hon ännu elakare "jaha är du en doktor eller?". Jag tittade helt oförstående på henne och sa "nej". Vad har det med saken att göra? Jag fattade verkligen ingenting, hon betedde sig precis som att jag hade gjort något fel. Helskumt betedde hon sig så jag började nästan undra om hon var påverkad eller nåt. Hon såg faktiskt lite ut som en alkistant när jag tänker efter såhär i efterhand. Sen när hon fattade att vi hade ringt och bokat tid korrekt (som jag sa från första början) så skickade hon vidare oss till kassan och då kom det en annan tjej och hjälpte oss. Jag var helt röd i ansiktet av ilska. J sa efteråt att det var länge sen han såg mig så förbannad. Undrar hur man är funtad när man behandlar människor på det där sättet som hon gjorde helt oprovocerat? Och snacka om att Nacka närsjukhus har sattit helt fel person på en reception där det ska sitta en vänlig och hjälpsam person. Den här skräcködlan verkligen attackerade mig utan att jag ens hann fatta vad som hände. Och varför ska jag alltid i efterhand komma på alla smarta klyftiga kommentarer för? Och jag var verkligen på sjukt dåligt humör efter den incidenten. Och därmed slutar jag nu älta om den hemska människan. Punkt. Men Nacka Närsjukhus kommer ta lång tid innan jag besöker igen. Punkt igen.

2. Idag vaknade jag kl 4 och åkte till jobbet vid 5. När jag gick från Slussen till jobbet genom Gamla stan så var det jag, duvorna och 2 uteliggare där. Snacka om lugnt förutom att man inte känner sig helt trygg i de trånga gränderna så tidigt på morgonen. Plus att duvorna var helkonstiga och dök mot mig men vek av precis när de skulle träffa mig. Snacka om att de måste garvat läppen av sig när de såg hur rädd jag blev. Jäkla huliganduvor.

3. Och idag var det segt med stegen för första gången sen jag började min 365-dagars resa, men jag ställde mig på löpbandet kl 21-23 och tog mina 20000 steg idag också. Men när jag kl 20:45 stod med 7777 steg på stegräknaren, och bara ville gå och sova, så kände jag att klarar jag mina steg idag så kommer jag klara de alla dagar det här året. Det var den tanken som sporrade mig idag.

Väder: Mulet och soligt och blandat

Ätit idag:
Frukost: 2 oopsiesar med bregott och mjukost. Baby bell. Svart kaffe.
Lunch: Lowcarbonara. Vatten.
Mellis:
Middag: Gourmetkyckling. Tomatsalsa. Vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. Lite gourmetkyckling.

Dagens kcal:1659
Dagens kh:18 g
Antal steg: >20633
Tränat: 126 min löpband
Vardagsmotion: 16 minuter promenad på morgonen från Slussen till jobbet.

3 kommentarer:

Linda sa...

Imponerande med dina steg!!
När vi hade stegtävling på jobbet kom jag som mest upp i 19000 steg på en dag. Hästen hatade mig för jag tog med henne på LÅNGpromenader.
Har iaf nu fått springa lite på löpbandet och det kändes bra, snart borde jag få gå tillbaka o träna med B igen...
Kanske om ngra veckor om jag har tur...

Kram

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Vad grymt att du går så mycket! Din lowcarbonara ser mycket god ut!

ryskadockor sa...

Du är så duktig som fortsätter att gå så mycket! Imponerande!
Du har rätt, man ska inte påverkas av sådan idioter som den där tanten... usch så otrevligt! :(
Men idag är det fredag! Önskar dig en toppen dag!
Kram kram
//Lana