Coleslawn blir riktigt smaskig.
Vitkål
Morot
Majonnäs
Creme fraiche
Svartpeppar
Salt
Tabasco
Kumminfrön
Rev morot och vitkål. Förvällde vitkålen lite snabbt i kokande lättsaltat vatten. Blandade med majonnäs, creme fraiche och kryddor. Kumminfröna rostade jag i en torr stekpanna och blandade i mot slutet.
Kasslern:
Stek kassler i rikligt med smör i grillpannan (behövs inga kryddor)
Pepparsåsen:
Smör (ganska mycket)
1 msk hel rosépeppar
1 msk hel grönpeppar
2 msk grovmalen svartpeppar
salt
4 dl grädde
2 dl creme fraiche
Låt såsen puttra ihop med stekskyn från kasslern. Innan servering sila bort pepparkornen (blir lite knastrigt annars mellan tänderna). Lägg i kasslern i såsen och låt allt bli varmt. Ät!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar