söndag, december 01, 2013

1/12-2013


Dagens matbild:  Brunch på American Table. Åt bara lchf-vänligt och lämnade alla cupcakes, donuts och chokladbakelser åt sitt öde, men det såg gott ut. Själv åt jag kalkon, skinka, äggröra, bacon, burgare utan bröd, kapris, lök, tomat, ost, sallad och chevre. 

Veckodag: söndag 1:a advent

3 x Snackigt:
1.  Vi sov så länge idag så vi missade nästan brunchen med vännen C och hennes gäng med kompisar. Vi var totalt 14 stycken. Jättetrevligt var det. Men vi blev utslängda till slut. De hade bara sittning mellan 12-14 och sen fick man betala och packa ihop sitt pick och pack. Maten var helt okej men ca 2 timmar efter att vi åkt därifrån så började jag må kräkdåligt. Vet inte om det var att jag blev supervarm inne på Brisak, när vi letade nya uteslingor att klä vårat träd på framsidan med, eller om det var maten. Men illa mådde jag så jag blev jätteorolig att jag skulle kräkas. Så när vi kom hem vid 16-tiden så däckade jag i sängen och sov i 2 timmar. Sen mådde jag lite bättre.

2. Blev ingen middag idag, vi var båda så mätta. Så vi åt bara lite kvällsfika när jag hade piggnat till.

3. Imorgon ska vi ha workshop med cirka 30 nya administratörer på jobbet. Vi ska lära de att jobba i våra system. Ska även få träffa en ny kollega till vår avdelning, vilket ska bli kul. Hon har samma roll på sitt företag som jag har på mitt. Vi har köpt ett stort företag med galet mycket människor så vi har pga det haft tokmycket att göra precis hela hösten. De ska integreras i våra system from 1:a januari så vi har bråda dagar med hur allt ska kopplas ihop. Så den här julen kommer jag bara vara ledig 1 vecka när vi åker till Kanarieöarna, sen ska jag jobba skiten ur mig i några veckor tills alla personer är inne i våra system och lugnet kan lägga sig. Hoppas jag vid gudarna, för annars kommer jag gå in i väggen.

Väder: +6 grader och blåsigt men vackert och soligt

Dagens träning: Vilodag

Dagens ekomat:
Frukost: 2 st kesopannkakor med bregott, ost, skinka. Kaffe med grädde.
Brunch:  Kalkon, skinka, äggröra, bacon, burgare, kapris, lök, tomat, ost, sallad och chevre. 
Middag: Inget
Kvällis: Kaffe med grädde. 2 finncrisp med bregott, ost och skinka. 1/2 raw-bite, näve pumpakärnor i choklad. 1 kopp te.

Dagens kcal: 1711
Dagens kh: 42 g
Inga kommentarer: