torsdag, augusti 04, 2011
Friterat tortillabröd
På bilden ser ni friterat tortillabröd och några naan-oopsies. Vi hade dessa till några vegetariska röror.
Såhär gör jag friterat tortillabröd:
Tortillabröd
Rapsolja
Flingsalt
1. Skär så många tortillabröd som du behöver i tårtbitar. Jag får ut 6 tårtbitar per tortillabröd.
2. Värm upp ganska mycket rapsolja i en stekpanna.
3. Lägg ner tortillabitarna och fräs tills de har lagom fin färg och börjar bubbla upp sig. Tar inte lång tid alls om oljan är tillräckligt het.
4. Strö över lite flingsalt.
5. Godast om de är helt nygjorda när man ska äta.
Naan-oopsies hittar ni recept på här.
Etiketter:
kolhydrater,
recept,
tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Nu har jag lite dålig koll upptäcker jag, är tortillabröd OK? Eller är det ett tortillabröd enligt eget recept?
Nä du har nog full koll. Förstår att du blir förvirrad, men jag lägger inte bara ut lchf-recept. Du ser på taggarna när jag skrivit lchf, då är det lchf. Jag antar att det är det du menar med OK?
För mig är inte tortillabröd ok, men det är det för min familj som är smala och friska.
Och välkommen hit :)
Ah, nu ser jag ju hur du taggar.
Tack för en bra blogg men inspiration!
Tack själv för att du tycker det och framförallt kommenterar. Jag har fler och fler läsare men få som kommenterar, så jag blir löjligt glad när någon säger hej.
Skicka en kommentar