Gjorde skagenröra idag. Åt den med kokta ägg och avokado och en sallad gjord på spenat, tomat, alfa alfa groddar och droppade över olivolja och balsamico.
Skagenröra500 g handskalade räkor
2 dl hemmagjord majonnäs
1-2 msk dill
citronsaft
salt & peppar
Gör såhär:
1. Skala räkor och hacka dem i bitar. Antingen finhackar du allt. Eller så gör du som jag brukar göra, finhackar 1/3, grovhackar 1/3 och låter 1/3 vara som de är. Framförallt om man ska ha röran till toast så tycker jag alternativ 2 passar utmärkt. Till bakad potatis skulle jag finhacka allt.
2. Lägg räkhacket i en skål och blanda med majonnäs och dill. Rör om och smaka av med citron, salt och peppar.
Låter så gott! Sugen blev jag på räkor nu! :)
SvaraRadera64859994 729