Skinkrulle med philadelphia, några ostkuber, 2 finncrisp med bregott, mjukost och saltgurka. Och förstås rester av gårdagens lax som nästan är godare dagen efter och kall på det här sättet. Jag älskar plockmat och när jag får en sån här lunch så blir jag lycklig.
Ser att du har kokosfett i kesellan. Värmer du fettet lite först för att kunna blanda ut det?
SvaraRadera/Maria B
Nej, jag brukar ta en mixerstav för att få den jämnt fördelad. Men i veckan har jag varit lite slö och bara blandat i den rakt av och upptäckte att jag faktiskt gillar de små kokosfettskluttarna i kesellan. Eftersom jag brukar ha min egna müsli till så märker man inte av kluttarna på samma sätt. Men gillar du inte det så testa en mixerstav.
SvaraRaderaOk, testar med minimixern. Borde bli god smak på kesellan.
SvaraRaderaSjukt snygg bild på "En god lunchtallrik"!
SvaraRaderaKram gumsan!!
/A
Tack A och kram tillbaka prutt ;)
SvaraRaderaMrsB, hoppas du gillar smaken.
jag älskar också plockmat, vad som helst som blandats på en tallrik och jag är nöjd ;)
SvaraRaderaemeliemaria, ja verkligen! Det är fest varje gång...
SvaraRadera