Sidor

lördag, mars 26, 2011

K som i Kyckling

Kycklingfilé är gott. Men dyrt nu för tiden då vi bara äter ekologisk kyckling. Så nu äter vi inte kyckling så ofta. Men köper man en hel kyckling så är det billigare. Häromdagen köpte vi en hel ekologisk kyckling för 95 kr kilot. Det får bli söndagsmiddan imorgon.

Här kommer lite kycklingrätter jag gjort senaste året med min lowcarb-kost.

LCHF-pizza utan botten och med kyckling


Kycklinggratäng


Grillad kycklingfilé med fetaostsallad och vitlöksgocka


Gräddinkokt kycklingfilé med sallad, sweet chili och creme fraiche


Gourmetkyckling och sallad


Ceasarsallad med hemmagjord ceasardressing


Baconlindad kycklingfilé med oliv- och tomatsallad

5 kommentarer:

  1. Dejlige kyllingebilleder. Hvad er gourmetkylling? Det ser lækkert ud.

    Hej fra Jane

    SvaraRadera
  2. Kan du lägga ut recept på dessa goda kycklingrätterna? Och gärna på tillbehören också. Om inte hela receptet så kanske ingredienser något sånär :)

    SvaraRadera
  3. Kul att ni är nyfikna. Det finns lite recept i bloggen när ni klickar på taggen "recept". Men jag hade lite svårt att hitta recepten så jag kom på att jag ska göra nån slags sammanfattning så det blir lite lättare att hitta. Så vänta några dagar till så får ni lite recept.

    SvaraRadera
  4. Hmm mums blir sugen på en massa av de här rätterna igen, skönt att du orkar ta bilder på dem och skriva om de här.
    nä dags för frukosten
    //J

    SvaraRadera
  5. Nu så... nu har jag fått till första inlägget med en sammanställning över luncher och middagar från bloggen. Jag kommer även göra det för andra kategorier närmaste dagarna. Lägger upp länkarna i menyn under rubriken "Recept från bloggen".

    SvaraRadera