tag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post2541636176679549841..comments2023-09-13T15:47:21.427+02:00Comments on Trillians hörna: 4 x KesellaTrillianhttp://www.blogger.com/profile/04266170054905850660noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post-9182026340050741142011-03-25T19:18:10.282+01:002011-03-25T19:18:10.282+01:00Jane, ja jag suckar ikapp med dig. Det är verklige...Jane, ja jag suckar ikapp med dig. Det är verkligen tragiskt.Trillianhttps://www.blogger.com/profile/04266170054905850660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post-19136896536827736922011-03-25T18:11:03.686+01:002011-03-25T18:11:03.686+01:00Ja, Danmark er meget fedtskræmt! På mit arbejde ha...Ja, Danmark er meget fedtskræmt! På mit arbejde har vi fornyligt bedt vores lunch-leverandør om at lave salatdressingerne med light creme fraiche i stedet for fuldfed. Så du den nye kostpyramide, jeg publicerede forleden? Kulhyrater, kulhydrater, kulhydrater. Dybt suk...<br /><br />Fedtskatten er vedtaget pr. 1. juli 2011. Men den diskuteres meget og der er kommet ansete forskere på banen, som argumenterer for at den er skudt helt ved siden af. Jeg foreslår en sukkerskat i stedet, men der er ingen, der lytter til mig... ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post-53387356309513398712011-03-24T22:44:58.565+01:002011-03-24T22:44:58.565+01:00John, ja det var ett bra förslag. Har just det där...John, ja det var ett bra förslag. Har just det där vaniljpulvret hemma också. Ska ta det i min kesella imorgon. Så tack för tipset. <br /><br />Jane, ja herregud. Visst är det lite fettskrämt i Danmark? Hur har det gått med er fettskatt? Blir det någon?Trillianhttps://www.blogger.com/profile/04266170054905850660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post-88958673591884978042011-03-24T12:31:32.765+01:002011-03-24T12:31:32.765+01:00Ææææj, i Danmark kan vi kun købe 1% kesella - kvar...Ææææj, i Danmark kan vi kun købe 1% kesella - kvark hedder det herovre. Jeg tager altså snart en tur til Malmø og køber ind. Jeg vil da have Bregott og Kesella, vil jeg!<br /><br />Ser lækkert ud, Trillian!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1567035721954296001.post-68546781912188377512011-03-24T11:41:00.346+01:002011-03-24T11:41:00.346+01:00Jag har precis upptäckt den fantastiska kesellans ...Jag har precis upptäckt den fantastiska kesellans mellanmålskompatibilitet. Kör precis som du på den feta sorten som är bra mycket godare. Här kommer ett bidrag till dina olika recept som jag för övrigt kommer att testa :)<br /><br />http://pulstagning.se/2011/march/akta-vaniljpulver.htmlJOHNhttp://pulstagning.senoreply@blogger.com