tisdag, december 17, 2013

17/12-2013


Dagens matbild:  Thaimat idag igen. Gott som fasiken.

Veckodag: tisdag

3 x Snackigt:
1.  Punka på ena däcket... jävla skit! 

2.  Bara 4 dgr kvar till Gran Canaria. Naaajs.

3. Nej julklapparna är fortfarande oöppnade. Min familj vill inte ha mina klappar. Skitkorvar!

Väder: Grått, trist och regnigt. Men jag tar det så länge jag slipper snön...

Dagens träning:  Löpband och 75 squats (dag 6)

Dagens ekomat:
Frukost: 2 finncrisp med mjukost och salami. Kaffe med grädde.
Lunch: Kycklingssallad som jag plockade ihop själv från manuella disken.
Middag: Thaimat. Vatten.
Kvällis: Kaffe med grädde. 2 finncrisp med bregott och mjukost

lördag, december 14, 2013

14/12-2013


Dagens matbild:  Vi hade mysmiddag med ägg och hemmagjord skagenröra till förrätt. Familjen fick toast till sin skagen. Sen åt vi Domtaskinka, köttbullar, prinskorv och kålrotslåda till middag.

Veckodag: lördag

3 x Snackigt:
1. Dagen började bra med lite mysfrukost och Suits. Sen skjutsade vi Tuva till stallet och åkte och köpte lite julklappar till J´s brorson.

2. Sen gjorde vi god julmiddag och hade mysigt runt middagsbordet. Sen vet jag inte vad som hände eftersom kvällen slutade med att J gick och la sig kl 20:30 och sonen gick och la sig strax efter 21 och ingen hade öppnat sina julklappar. Vad hände? Bara jag som ville att de skulle öppna klapparna men jag fattar inte varför de inte ville? Eller jo dottern ville, men inte killarna i huset. Så jag sa "då röstar vi, de som vill räcker upp handen" och det vara bara T som gjorde det, så det slutade med att ingen fick något. Så julklapparna står där under öppna spisen oöppnade.

3. Så nu sitter jag här för mig själv och tittar på en skitdålig film på fyran.

Väder: Grått och trist men det är iaf snöfritt =)

Dagens träning:  60 squats

fredag, december 13, 2013

13/12-2013


Dagens matbild:  Har ätit julskinka i 2 dagar nu. Har aldrig tyckt om julskinka, men årets är en svindyr Domtagris-skinka. 225 kr kilot. Så vi fick betala 900 kr för vår skinka. Och det ångrar vi inte för har aldrig ätit så god julskinka nån av oss under hela våra liv. Lyckades verkligen med den. Imorgon ska vi ha julmiddag och då ska vi fortsätta äta på den. Mums!

Veckodag: fredag

3 x Snackigt:
1. Helt sjuk vecka har det varit. Hur mycket som helst att göra både på jobbet och hemma.

2. Nu är det bara en vecka kvar till Kanarieöarna och då får man se detta på DN. Att ett Norwegianplan har blivit bombhotat på Kanarieöarna. Gulp! Vågar inte berätta det för kidsen.

3. Min bror har lagts in på sjukhus idag, så jag är lite orolig för honom just nu.

Väder: Sjukt jäkla kallt. Hatar det.

Dagens träning: Vilodag men har tränat mina 3 pass i veckan sen över 1 månad tillbaka. 2 pass den här veckan och imorgon kör jag mitt tredje. Har även börjat med ett 30-dagars squat-challenge. Inne på andra dagen. Så igår tog jag 50 squats och idag 55. Imorgon blir det 60.

Lite matbilder från senaste veckan:


Egengjord mandelmjölk
Räksallad
Pulled beef tacos
Snön kom för 1 vecka sedan... bläää
Chiapudding. Så jäkla gott och mättande.
Chililax med couscoussallad och hollandaise.
Omelettpizza
Rostbiff och rättikagratäng
Pulled beef tacotallrik
Hemmagjord svingod rödbetssallad

söndag, december 01, 2013

1/12-2013


Dagens matbild:  Brunch på American Table. Åt bara lchf-vänligt och lämnade alla cupcakes, donuts och chokladbakelser åt sitt öde, men det såg gott ut. Själv åt jag kalkon, skinka, äggröra, bacon, burgare utan bröd, kapris, lök, tomat, ost, sallad och chevre. 

Veckodag: söndag 1:a advent

3 x Snackigt:
1.  Vi sov så länge idag så vi missade nästan brunchen med vännen C och hennes gäng med kompisar. Vi var totalt 14 stycken. Jättetrevligt var det. Men vi blev utslängda till slut. De hade bara sittning mellan 12-14 och sen fick man betala och packa ihop sitt pick och pack. Maten var helt okej men ca 2 timmar efter att vi åkt därifrån så började jag må kräkdåligt. Vet inte om det var att jag blev supervarm inne på Brisak, när vi letade nya uteslingor att klä vårat träd på framsidan med, eller om det var maten. Men illa mådde jag så jag blev jätteorolig att jag skulle kräkas. Så när vi kom hem vid 16-tiden så däckade jag i sängen och sov i 2 timmar. Sen mådde jag lite bättre.

2. Blev ingen middag idag, vi var båda så mätta. Så vi åt bara lite kvällsfika när jag hade piggnat till.

3. Imorgon ska vi ha workshop med cirka 30 nya administratörer på jobbet. Vi ska lära de att jobba i våra system. Ska även få träffa en ny kollega till vår avdelning, vilket ska bli kul. Hon har samma roll på sitt företag som jag har på mitt. Vi har köpt ett stort företag med galet mycket människor så vi har pga det haft tokmycket att göra precis hela hösten. De ska integreras i våra system from 1:a januari så vi har bråda dagar med hur allt ska kopplas ihop. Så den här julen kommer jag bara vara ledig 1 vecka när vi åker till Kanarieöarna, sen ska jag jobba skiten ur mig i några veckor tills alla personer är inne i våra system och lugnet kan lägga sig. Hoppas jag vid gudarna, för annars kommer jag gå in i väggen.

Väder: +6 grader och blåsigt men vackert och soligt

Dagens träning: Vilodag

Dagens ekomat:
Frukost: 2 st kesopannkakor med bregott, ost, skinka. Kaffe med grädde.
Brunch:  Kalkon, skinka, äggröra, bacon, burgare, kapris, lök, tomat, ost, sallad och chevre. 
Middag: Inget
Kvällis: Kaffe med grädde. 2 finncrisp med bregott, ost och skinka. 1/2 raw-bite, näve pumpakärnor i choklad. 1 kopp te.

Dagens kcal: 1711
Dagens kh: 42 g