söndag, november 25, 2007

Så seeeeeg

Vi skulle storstäda i helgen. Har vi gjort det?

Nej.

Vi skulle tvätta i helgen. Har vi gjort det?

Nej.

Jag skulle tvätta bilen i helgen. Har jag gjort det?

NEJ!

Men jag låg i alla fall på J´s nya spikmatta i 18 minuter idag. Han har klarat som mest 1 minut. Så jag leder spikmatteligan än så länge.

tisdag, november 20, 2007

Clawfinger Nalen 19/11-2007

Så GRYMMA!!!




Första gången jag var på en hårdrockskonsert i en så liten lokal och jag fick verkligen mersmak. Förbandet var något Deathmetal band som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på nu. Men de var lite coola också. Deras första spelning.

Men Clawfinger. Vilka coola gubbar. Min första tanke när jag såg de komma upp på scen "shit vilka gamla gubbar", men sen gick de från klarhet till klarhet. De hade inte kunnat se annorlunda ut. Zak Tell, sångaren, var bara så cool där han stod längst fram och gungade med huvudet och fick med publiken. Cool konsert, cool konsertlokal, cool musik, cool.

lördag, november 03, 2007

Träna snart

Ett pass styrke tillsammans med J. Ska dansa lite först för att värma upp. Förra söndan tränade vi tillsammans med barnen.

S K I T R O L I G T!

Felix gjorde felet att hålla igång hela tiden i 50 minuter, så på slutet när vi skulle göra situps och ryggresningar så orkade han inte. Jag försökte förklara för honom att det är därför man vilar mellan seten. Han var helt röd/vit-fläckig i hela ansiktet. Sen hade både han och Tuva träningsvärk i tre dagar. HA HA HA HAHAHAHAHA.

Så vi får se om de vill träna med oss fler ggr.

Efter passet ska vi ta en lång skön bastu. Köpte bodyscrup och ansiktsmasker i förrgår när jag handlade. Och för andra gången i mitt liv så hade jag inte tillräckligt med pengar på mitt konto när jag skulle betala. Så jävla pinsamt. Men jag löste det genom att ringa J så han kunde föra över pengar från mitt sparkonto till lönekontot. Men det är ändå pinsamt som fan.