tisdag, juli 31, 2007

Mina naglar ser ut som de sprungit in i en vägg

Fi fan.

Jag tog en promenad från jobbet till Nacka idag. Till infartsparkeringen där jag ställt min bil. Tog 1 timme och 38 minuter exakt. Trött var bara förnamnet men jävlar vad nöjd man känner sig nu.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och fortsätta läsa på sista boken av Stieg Larsson. Det går sakta. Jag läser några sidor varje kväll. Slocknar i princip över boken. Den är bra men jag är trött. Ingen bra kombination.

söndag, juli 29, 2007

Nu är det söndagsspa

Varje söndag har jag söndagsspa här hemma. Bastu, rakning, noppning, inpackning, ansiktsmask (även om den är slut just nu och jag måste köpa en ny), fixa, pilla och bli fräsch inför veckans arbete.

See ya... ska bli så skönt. Och sen zZzzzZzzzz

Herregud vad trött jag är...

Vi är inte vana att göra saker två dagar i rad.

Igår trerätters middag med M och L ute på Skärmarö Sjökrog och idag bio och middag med Tuva och Felix. Barnen åker till Gotland nästa vecka så då ville jag träffa de innan det. Vi kommer ju inte ses förrän om två långa veckor.

Vi såg Transformers. Gillade den! Action rakt igenom och väldigt välgjord. Såg inga konstiga missar nånstans. Annars brukar jag vara expert på att hitta missar i såna här filmer. Bra jobbat säger jag bara.


Det doftar ljuvligt från köket

Scones, stora som dasslock ropar på mig.

Trilliiiiaaaan
Trilliiiiiiiiiiaaaaan
kooooom och ääääät upp miiiiiiig
Triiiiiilliiiiiiaaaaannnnnnn

lördag, juli 28, 2007

Insikt

Har suttit och slöglott lite på andras bloggar senaste timmen. Och de bloggarna som har en massa bilder gillar jag mest. Därför ska jag from nu börja lägga in fler bilder i min dagbok. Jag säger egentligen dagbok alltid, men jag har börjat försäga mig mer och mer och säger blogg allt oftare. Irriterande. Hatar ordet blogg.

Blogg my ass.


Har målat i över två timmar på väggen i sovrummet. Blir kanonbra! Så imorgon ska jag skicka iväg J och köpa en 3 liters burk till med färg. Ja vi köpte lite för lite färg. Snål-Märta. Men jag trodde inte vi skulle behöva mer färg.


Lyssnar på: Eskobar - Someone New

torsdag, juli 26, 2007

Skillnad på pengar och pengar

Mina pengar är mina pengar och dina pengar är mina pengar...

Inte då. Det var nog tvärtom. Jag gjorde något annorlunda i måndags. Jag beställde kläder från nätet. Paketet kom redan igår, men jag åkte först idag och hämtade ut den. Vågade inte säga något till J, för jag har tillräckligt med kläder enligt honom. Enligt mig så vet jag aldrig vad jag ska ha på mig. För att jag har för mycket kläder säger J.

Först verkade han tycka det var okej att jag hade köpt nya kläder, men när jag sen berättade att kläderna kostade 1840 kr så såg jag hur ansiktsfärgen sakta ändrades på honom. Han blev tyst och stirrade upp i taket. Han blev sur.

Han blev sur!!!

Vad kul. Då skickar jag väl tillbaka skiten då sa jag. Nä det fick jag inte göra. Då går han och får dåligt samvete för att han blev sur för att jag handlat kläder för mina pengar. Men bestäm dig karlfan! Så då började jag pussa på honom över hela ansiktet och sa att jag tänker FAN inte bråka om några jävla kläder så skiten ska fan tillbaka och jag älskar dig ändå din sura fan. Och då kramade han mig hårt tillbaka och sa att kläderna ska INTE tillbaka.

Så nu tittar jag på mina fina nya kläder.

1-0 till Trillian och hennes nya kläder.

onsdag, juli 25, 2007

För 1 timme sen...

... så ropade jag på J. Han sitter i sitt rum och spelar nåt fantasyspel på nätet.

J: mmm (hör jag honom svara frånvarande)
jag: kan du bara komma hit i några sekunder, jag ska visa dig något
J: mmm... snart

Nu har det gått en timme och han har fortfarande inte kommit. Och nu gick han in på toa för att borsta tänderna. Vad ska jag ge honom för straff??? Det är vad jag funderar på just nu. Tystnad? Nä det skulle han bara bli nöjd över. Då slipper han mitt kackel. Pungspark? Nä, det drabbar ju mig själv i slutändan.

Nämen oj... nu kom han visst... och gav mig en godnattpuss.

Jahapp! Gonatt då...

Renovering del 5

Äntligen. Imorgon kan jag börja med väggarna. Bara två dagar försenat. Men det gör inget. Det har blivit så jävla snyggt så det är värt förseningen. Plus att J verkar ha dåligt samvete för att jag gjort all renovering helt själv, så han sa "älskling, jag har tänkt att jag för över pengar till dig så får du fria händer med inredningen i sovrummet"

Undrar om han var full?

måndag, juli 23, 2007

Renovering del 4

Skit skit skit förbannade bajs.

Eller kanske inte. Fick ju en lugn kväll framför datorn istället för att slava inne i sovkrypinet för att få den klar. Det var såhär. Åkte direkt efter jobbet och köpte den där färgen till karmarna och listerna som jag hade som mål att få klart ikväll. När jag precis har tejpat allt som skall tejpas för att jag ska få ett snyggt målarresultat så börjar det lukta bränt och lampan går ner sig. Kaputt. Utbränd. Adjöss. Goodbajs.

Så det får bli fortsättningen på målandet imorgon istället. Orkade bara inte börja byta om en gång till för att åka iväg till Bygghandeln.

söndag, juli 22, 2007

Renovering del 3

Säger bara en sak... LATEXFOG... wow vilken bra uppfinning. Man kan dölja alla skavanker med latexfog. Funderar nästan på att sätta lite latexfog i mina begynnande rynkor i ansiktet.

Och annars går det bra. Taket är klart. Men puckojag hade glömt köpa servolack (tror jag skiten heter) till dörrkarmen, fönsterkarmen och listen nere på golvet. Jag trodde jag kunde använda samma färg som till taket, men det såg inte klokt ut när jag började med dörrkarmen. Så det blir inhandling av det imorgon efter jobbet.

Till önskelistan


Vill ha! Finns på http://www.designonline.se/


lördag, juli 21, 2007

Renovering del 2

Tvättat hela rummet. Nu är ju rummet inte så stort, men det tog sin lilla tid ändå. 5 meter högt i tak på det högsta stället och jag är 1.65, så då hajar ju även en utan några hjärnceller att det blir lite svårt. Men stegen är annars en bra uppfinning. Men shit vad jag darrade när jag stod högst upp på stegen och lekte 3 meter lång och skulle försöka tvätta med lite kraft. För att inte tala om sen när jag skulle måla. Men nu är i alla fall första lagret på taket färdigmålat. De som jobbar som målare måste ju ha värsta kondisen. Själv var jag tvungen att ta småpauser hela tiden för att jag flåsade som en svettig gris som sprungit ett maraton.

fredag, juli 20, 2007

Renovering del 1

Då har vi varit och köpt målarfärg till väggen, målarfärg till taket, penslar, tapetklister, täckpapp, en ny pläd, blå maskeringstejp, maskeringstejp med plast och maskeringstejp med papp. De två senare är kanon när man bara ska måla små ytor och bara behöver täcka små delar. Så onödigt att ta en jätterulle med täckpapp då.

Now Playing: Sheryl Crow - Sweet Child Of Mine

Jag mår så jävla bra just nu! *sjunger med till låten*

Så målet för de närmaste dagarna:

Idag: Tömma sovkrypinet, tvätta med målartvätt, dammsuga och skura och täcka alla ytor som inte skall målas.

Imorgon: Fylla bubblorna i vävtapeten med tapetklister. Börja måla taket. Ska försöka ta båda strykningarna imorgon.

I övermorgon: Måla sista på taket och börja med väggen.

I överövermorgon: Måla klart väggen.

I överöverövermorgon: Inreda.

torsdag, juli 19, 2007

Vit eller svart?

Det är frågan. Men jag älskar den här lampan. Har kollat på den flera ggr och ju mer jag tittar på den ju mer vill jag ha den.

VILL HA!!!

Lite dyr bara. ca 2900 kr på http://www.inreda.com/

Får flirta rejält med J för att jag ska få köpa nån av dessa lampor till vårt nya sovrum. Som jag för övrigt skall måla i helgen.




onsdag, juli 18, 2007

Jag och spindlar

... vi går inte ihop. Det har vi aldrig gjort.

Idag.

Morgontoabesök på jobbet. STORFETINGJÄVLAJÄTTESPINDEL sitter på väggen. Okej... den kanske inte var så stor då, men den var stor, fet och svart och ungefär som en femkrona. Då fattar ni va?

Jag gick inte in på toa. DEN toan. Inte på hela dagen.

Sitter på bussen hemåt. LITENJÄVLAÄCKELSPINDEL

PÅ mig!!!!!!! Gaaaaah! Fatta... den SATT PÅ mig. Ja kanske inte satt då... den GICK. Men inte så länge. Började vifta hysteriskt. Hjärtklappning resten av vägen hem och likblek. Kände mig som ett lik i alla fall.

Väl hemma och ska tömma brevlådan och då tittar jag ned på min hand. Där sitter det en mosad spindel! Jag dog...

Sen vaknade jag och sprang in i huset och började leta efter spindelbon i håret...

tisdag, juli 17, 2007

17/7-07

Veckodag: tisdag
Jobbat: 07:30 - 17:00
3 x Positivt:
1. J
2. J
3. J (jag älskar dig)
Väder: regnat
Middag: Smörgåstårta (rester från Filles kalas)
Motion: cyklat 12 min
Avstånd kvar till Haparanda: 904 km
Du har gått totalt:
242780 steg / 146 km
Din bästa dag: 18387 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
123 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: mina tankar

Kräkmedel = Foppatoffeln

Nu gott folk ska ni få se på något som jag kräks åt! Alltså vad är det för fel på människor som sätter på sig nåt så fult och osmakligt??? Det var som pappskallen som satte sig på min väska förra veckan när jag åkte buss. Då kommer Svennsongubbe med sina mörkblåa foppatoffler och sätter sig RAKT på min väska och ska tränga sig och sätta sig just där jag sitter när bussen inte ens var halvfull???











Jag: Men jösses vad gör du???
Svenssongubbe i mörkblåa Foppatoffler: --- (tyst)
Jag tog min väska och gubbfan sätter sig tillrätta.
Svenssongubbe i mörkblåa Foppatoffler: Det är väl okej?
Jag: Du kunde väl ha sagt något.
Svenssongubbe i mörkblåa Foppatoffler: --- (tyst)
Jag: Du, vi gör såhär. Jag flyttar på mig och sätter mig där det är ledigt istället. TYP I RESTEN AV BUSSEN!
Svenssongubbe i mörkblåa Foppatoffler: Men jag vill ju inte besvära dig.
Jag: Nä precis.

Det jag är mest besviken över är att det är min idol Foppa som introducerat dessa avskyvärda skor i Sverige...










De finns i silvrigt också. Passa på och köp nu... imorgon kanske det är försent.

*VOMERAR KRAFTIGT*

Handlingsförlamad

Sitter här på jobbet och har hur många högar som helst med jobb. Har suttit med en kollegas jobb hela förmiddan. Hon är på semester och jag är backup för henne. Och nu när jag äntligen kan börja med mitt så vet jag inte vad jag skall börja med?

Men det löste sig, för nu kom it-chefen och ville ha en attest på en ny server som handlats in till mitt system. Det tog fruktansvärt lång tid. 60 sekunder.

måndag, juli 16, 2007

Grattis min älskade son

Jag älskar dig!

Grattis på din 11 års dag. Du blev till slut glad över din dirtbike. Kan vara att du blev så chockad så att jag läste det som besvikelse igår. Men idag (redan senare igår) verkar du ruggigt nöjd. Och det känns otroligt bra med din present. Du tog med dig den när du åkte hem till din far. Jag längtar efter dig redan.

Jag är så glad över att jag har dig. 11 år har du nu funnits i mitt liv. Jag hade svårt första åren med att vara mamma... det var inte riktigt min grej. Lyssna på barnskrik... nej tack. Byta blöja... definitivt INTE. Det fick pappa alltid göra när han var hemma. Men nånstans har jag gjort rätt som fått en sån fantastisk son som du är. Idag flyter det bara på med allt som har med dig att göra. Du är smart och intelligent och har verkligen huvudet på skaft. Du har fattat ironi länge. De säger ju att barn och gamla inte förstår ironi, men du har förstått ironi sen du var en liten skit. Men du var väl tvungen med den mamman... din stackare.

Jag vill måla om vardagsrummet

Satt och tittade på en asdålig film när jag upptäckte att jag började fundera på inredningen i vardagsrummet. Måla vitt i taket och måla vitt på väggarna... DET vill jag göra!

Ni förstår att jag stängde av filmen va?

Nu är bara kruxet hur jag ska få J att gå med på detta?

Ungarna bråkar hemma

Tuva ringde precis till mitt jobb och grät och hulkade om att Felix hade slängt dammsugaren i huvet på henne. Först fattade jag inte varför. Men det kom fram att BÅDA ville dammsuga. Jaha. Andra ungra bråkar för att de INTE vill dammsuga. Mina ungar bråkar för att de VILL dammsuga.

Omvända världen är här!

söndag, juli 15, 2007

Felix blir 11 imorgon

Så idag köpte vi världens coolaste cykel till honom. En DIRTBIKE. Han önskade sig en minicross, men vad ska han köra den nånstans? Man får ju inte ens köra med dem var som helst. Nä, så det blev en ascool cykel istället. Han fick den redan idag eftersom de ska hem till sin far imorgon. Så efter maten tog vi en promenad i skogen så han fick känna på hur det var att cykla i terräng med den.

Jag kan säga att killen som älskar sin dator och x-box inte har spelat nåt sen han fick cykeln. Nyss gav han den en puss också.

Det är mammas pojke det. Börjar hångla direkt med favoritsakerna.

Borta bra men hemma bäst

Tjänsteresa till vår nya leverantör med systemförvaltarna på jobbet. Kom hem igår, men jag mådde skitdåligt när jag kom innanför dörrarna. Så jäkla bakis har jag inte varit på år och dar. Kommer knappt ihåg när jag var sådär full sist. Men kul hade vi. Kul att lära känna de andra lite mer också. Projektgruppen har blivit reducerad från 8 man till 4. Vi har fått lite nya roller nämligen. Vi fyra har fått rollen att ta tag i en förstudie inför avtalsskrivningen och har suttit och gått igenom kravspecen i två dagar för vår nya mojjäng till jobbet. Både intressanta och kul dagar har det varit. Leverantören känns både kompetent och påläst. Ska bli kul att jobba med dem. Och de känner mitt systems leverantör skitbra sen länge så jag känner mig riktigt trygg med dessa killar.

måndag, juli 09, 2007

9/7-2007

Veckodag: måndag
Jobbat: 8:15 - 16:15
3 x Positivt:
1. bra dag på jobbet även om jag ringde hem till barnen varannan timme för att jag var orolig över att de var ensamma hemma för första gången, men allt hade gått bra. Huset stod kvar och de såg inte alltför blåslagna ut efter att ha slagits med varandra hela dagen. Som jag trodde de skulle göra. Enlig Fille hade de bara bråkat 10% av dagen. Så skönt då. Det innebär endast 1 timme. Wow. Jag är imponerad.
2. bra dag hemma
3. bra kväll framför datorn
Väder: mulet och lite halvkallt
Middag: Egengjorda supergoda räkmackor, men det höll på att bli fiasko. Missade att vi inte hade några ägg hemma. Så jag sprang över till grannen där jag fick låna 3 ägg. TACK!
Motion: Cyklat 23 minuter
Avstånd kvar till Haparanda: 949 km
Du har gått totalt:
168971 steg / 101 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
120 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: inget

söndag, juli 08, 2007

8/7-2007

Veckodag: söndag
Jobbat: hemma 1 h (fortsatt läsa regelverk från Vägverket)
3 x Positivt:
1. F och T kom hem idag.
2. Nästa vecka ska barnen få vara själva hemma. Jag är nervös men det känns ändå otroligt bra att äntligen ha såpass stora knoddar som klarar av att vara hemma själva. Jag har gjort iordning en lunchtallrik och en frukttallrik till imorgon. Frukosten får de fixa själva, men den vet jag att de fixar. Känns nervöst att de ska vara själva, men kul.
3. Nybastad och varm. Ska alldeles strax hoppa ner i sköna sängen och läsa.
Väder: Shit vilken rugguggla det är ute och spyr...
Middag: Lasagne, mozzarella- och tomatsallad. Till efterrätt en skogsbärspaj med vaniljglass och vaniljsås. Middagsgäster var exet och hans fru.
Motion: Cyklat 16 min
Avstånd kvar till Haparanda: 954 km
Du har gått totalt:
159893 steg / 96 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
118 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Oh Laura - A Call To Arms

lördag, juli 07, 2007

070707

Veckodag: lördag
Jobbat: hemma 13:00-15:00 (läste igenom ett gäng regelverk från Swedac och Vägverket, herregud så boring det kan vara)
3 x Positivt:
1. Ledig dag är alltid skönt.
2. Jag har ätit godis och choklad idag. Det är lycka.
3. J sa när vi pratade idag, om att många gifter sig idag eftersom det är den 7:e i 7:e tvåtusensju, alltså 070707, att han tyckte vi borde gift oss förra året när det var 060606... min lilla jävul. J som i jävul.
Väder: Regnat hela jävla dagen. Skulle ut och klippa gräsmattan men skiten slutade aldrig. Så det blev att ligga inne och glo på tv och läsa bok istället. Iofs väldigt skönt det också.
Middag: Wraps idag igen till middag. Och till lunch resterna av fisksoppan vi åt häromdagen.
Motion: Cyklat 36 minuter, 13 km
Avstånd kvar till Haparanda: 959 km
Du har gått totalt:
151839 steg / 91 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
128 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Anna Ternheim & Fyfe Dangerfield (coolt namn Fyfe) - Lovers Dream (underbar låt)

fredag, juli 06, 2007

6/7-2007

Veckodag: frrrrredag
Jobbat: 08:30 - 15:45
3 x Positivt:
1. skönt med sovmorgon även om jag var lika trött som när jag inte tar sovmorgon i 40 minuter.
2. nice kväll framför datorn... den enda nackdelen är att mitt arsle har domnat bort.
3. nu sk jag gå och tvätta av mig och lägga mig i vår sköna säng och läsa.
Väder: eh... regnat... tror jag... eller nä, det var nog soligt.
Middag: wraps med köttfärs. Cola Zero.
Motion: Cyklat 25 min
Avstånd kvar till Haparanda: 964 km
143866 steg / 86 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
144 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Bertil

torsdag, juli 05, 2007

5/7-2007

Veckodag: torsdag REDAN(???!!!)
Jobbat: 07:30-21:30
3 x Positivt:
1. Fick till slut dagen att gå ihop. Helvete vilken mardrömsstart det vart. Jag slarvade bort viktiga papper som jag sen letade efter i exakt 1 timme och 12 minuter innan jag hittade dem i den första högen som jag hade kollat 2 ggr i först. Så när jag inte hittade dem så började jag leta i alla mina andra miljoner mappar och högar och pärmar på skrivbordet och gick igenom allt systematiskt. Återvände frustrerat till första högen efter 1 timme och 11 minuter. Och där! Där låg de jävlarna!!! Trodde jag hade blivit knäpp och jag höll på att ta självmord också efter 40 minuters letande. Men hur fans i helvete kunde jag missa papprena de första två gångerna, det kan jag bara inte förstå!???
2. Och när jag ändå letade efter de där viktiga papprena så hittade jag en mapp som jag letade efter igår. Fattar inte vad som hänt med mig? Jag slarvar aldrig bort papper på det där sättet. Men nu har jag ordning och reda på mitt skrivbord igen. Tjohooooo ffs.
3. J var sexig som tusan när jag kom hem. Mötte mig ute på farstun när jag backade in på uppfarten och gav mig en varm kyss. Sån välkomst vill jag ha VARJE dag! Går det att ordna tror du?
Väder: Vet inte, för jag har inte glott ut en enda gång på hela dagen. Men nån på jobbet sa att det var varmt ute och när jag åkte hem på kvällen så var det det. Hon ljög alltså inte!
Middag: En skagenmacka från 7-eleven och en mangosmoothie.
Motion: 10 min på spinningcykeln när jag kom hem
Avstånd kvar till Haparanda: 969 km
Du har gått totalt:
134456 steg / 81 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
145 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: R.E.M - Everybody Hurts

onsdag, juli 04, 2007

4/7-2007

Veckodag: onsdag
Jobbat: 07:45-17:00
3 x Positivt:
1. Mitt snygga diadem som höll min badhairday på något så bra nivå.
2. Trevligt projektmöte hela eftermiddan.
3. Asmysig J hela kvällen som tittat på mig med het blick så jag blivit alldeles varm och pirrig.
Väder: Ösregn på morgonen och soligt på eftermiddan.
Middag: Fantastiskt god fisksoppa, skivad tunnbrödsrulle späckad med skagen.
Motion: 20 min spinning
Avstånd kvar till Haparanda: 974 km
Du har gått totalt:
127026 steg / 76 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
148 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: J som gör sig iordning för sängen. Jag tror det blir sex nu. Därför har jag inte tid med detta mer...

tisdag, juli 03, 2007

3/7-2007

Veckodag: tisdag
Jobbat: 08:00-16:00
3 x Positivt:
1. Ska vara backup för LÖ på jobbet och det gick fantastiskt bra idag när jag gjorde en generalrepetition. Hon går på semester på fredag.
2. Jag har nått mitt stegmål i 11 dgr nu.
3. Boken jag läser med Stieg Larsson (Flickan som lekte med elden) är sååååååååå bra.
Väder: Kanonfint väder idag igen, och då lurade de dåliga meteorlogerna på tv igår att det skulle bli regn idag. Har inte sett en droppjävul på hela dan eller kvällen.
Middag: Hemmagjorda hamburgare med avokado, ärtfjärtar, lök, tomat, gurka och dressing. Steakhouse pommes. Cola Zero. Gott som fan.
Motion: 45 min promenad, 21 min spinning
Avstånd kvar till Haparanda: 979 km
Du har gått totalt:
118837 steg / 71 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
154 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Anna Ternheim - Wedding Song

måndag, juli 02, 2007

2/7-2007

Veckodag: måndag
Jobbat: 08:00-16:00 (på kontoret) och 18:00-23:30 (hemma)
3 x Positivt:
1. Första dagen på jobbet efter två veckors semester och jag hade BARA 502 mail i min inkorg och BARA ett möte inplanerat på hela dagen.
2. Jag har hunnit gå igenom alla mail och strukturera upp alla saker som skall göras.
3. Mysig kväll med J. Jag satt vid min dator i mitt rum och han satt vid sin dator i sitt rum med stängd dörr. Jag stängde dörren för han klagade på en fluga som han ville få bort från rummet. Jag stängde in de båda. MUAHAHAHAHA
Väder: Kanonväder. Jag sa ju det. Att det skulle bli fint väder så fort jag slutade ha semester, och se så rätt jag fick.
Middag: Stuvade fullkornsmakaroner, cayennepepprade köttbullar.
Motion: Vilodag
Avstånd kvar till Haparanda: 986 km
Du har gått totalt:
105868 steg / 64 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
149 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Smashing Pumpkins - 1979

söndag, juli 01, 2007

1/7-2007

Veckodag: söndag
Jobbat: helg
3 x Positivt:
1. Skön bastu tillsammans med J nyss. Nu är vi båda skönt trötta och det känns inte som att vi kommer ha problem med att somna även fast semestern är slut.
2. Vi tog en långpromenad idag. Trött är bara förnamnet men ack så nöjd.
3. Det har varit fint väder hela dagen idag.
Väder: Soligt och fint
Middag: Entrecote, potatiskroketter, bearnaisesås, sallad. Till efterrätt en hemmabakad blåbärspaj och vaniljglass.
Motion: 120 min promenad
Avstånd kvar till Haparanda: 991 km
Du har gått totalt:
98118 steg / 59 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
161 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: Ebba Grön - Die Mauer

Imorgon börjar allvaret igen

Ska strax hoppa i säng och jag undrar hur fasiken jag ska komma i säng imorgon i tid. För på måndag börjar allvaret igen. Semestern är slut för den här gången. Nästa gång jag kan se nån semester framför mig är från april 2008... och det är låååååååångt bort. Alldeles förjävla långt bort.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka läsa klart "Minnets Labyrint"

30/6-2007

Veckodag: lördag
Jobbat: helg
3 x Positivt:
1. Jag har bara 50 sidor kvar av den ganska dåliga boken jag håller på och läser. "Minnets labyrint" av Elisabeth George. Okej boken är spännande på ett sätt men hon är otroligt dålig på att beskriva miljöer och karaktärer. Så när jag har läst 500 sidor och har själv i fantasin skapat en bild av en karaktär som skitsnygg och superläcker så visar det sig att människan har snygg kropp men är ärrig över hela ansiktet och enligt författaren ful som stryk. Ja man tack kärringjävel. Ska aldrig mer läsa Elisabeth George. Så japp... positivt att jag bara har 50 sidor kvar av bokfanskapet.
2. Det regnade inte idag när vi tog en promenad. Tack väderguden.
3. En allmännt trevlig dag med min familj.
Väder: Regnade vid några tillfällen men annars helt okej mulet väder.
Middag: Ungspannkaka med sylt och grädde.
Motion: 30 min promenad
Avstånd kvar till Haparanda: 1000 km
Du har gått totalt:
82659 steg / 50 km
Din bästa dag: 16783 steg
Du har uppnått ditt Steg-mål med:
148 % (snitt senaste 7dgr)
Lyssnar på: J som snörvlar i rummet bredvid. (Gå och snyta sig kanske börjar bli på sin plats?)